Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: ds

#401379 BudFox Előzmény: #401373

otp -t nagyon venni akarják..már alig bírták ki a nagybefektetők hogy elkölthessék itt a pénzüket...csak nem tudom mire föl most költik el..lesz ez még olccsóbban is.

#401373 Waszeitung Előzmény: #401368

Oti fel,Molly le Rg lesz a döntőbíró! :D

Nagy para nincs ha a bajszos papírját nem vágják be két nap tiprás után...

#401358 BudFox Előzmény: #401322

Waszi, arról a xarkupacról jut eszembe ....:D

még a 90 -es évek elején mikor Szombathelyről, a laktanyából is kiköltöztek az orosz katonák...megbíztak egy cégek hogy takarítsa ki a létesítményt utánuk..nem akármilyen feladat volt benne....

Ugyanis a ruszkik nem ismerték a wc -t..hanem egyik körlet földszintjénél kibontották a padlót, és a pincébe xartak, évtizedeken át :D

Azok a takarítók mondták hogy ők még életükben nem láttak annyi xart, teherautókkal kellett elhordatni... :-)))))

de szerintem az usa -ban még ettől is nagyobb van....

Re: nincs cím

#401348 holnor Előzmény: #401297

itt mászkálunk 21500 körül: pár pont le, pár pont fel. egyelőre nm látok irányt, így partvonal.

#401347 Waszeitung Előzmény: #401341

Ettől természetesen úgy kimehet az összes index ATH-ra mint a pinty :D Koszto hasonlatával élve a kutya kicsit előreszaladt...a reál és virtuál világ elszakadt egymástól.

#401341 sbbacsi Előzmény: #401322

Miután 820-on semleges poziba léptem a longból azóta húzzák mint az állat.

Amúgy nagyon szépen összefoglaltad miről is van szó.

#401337 BudFox Előzmény: #401331

kettőt is :D

a holnapi eu csúcsra leszek kíváncsi....biztos nagy mozgások lesznek.. ma viszont még esni kéne estig, mert nyugtalan leszek.

#401329 BudFox Előzmény: #401322

"Hölgyek - urak az modern pénzrendszer végnapjait láthatjuk."

...de azért még milyen szépen rángatják felfele :D

USA se bír magával..szerintem +1 % ot akarnak ma is...nincs megállás...csak tudnám ki irányítja a háttérből ezeket....

#401328 akpo7 Előzmény: #401326

Oscar gyanus alkotas volt... :)

Most mar nagyon kivancsi vagyok, holnap milyen maszlagra tepik ki majd 22,500-ig...

#401326 kelvin Előzmény: #401324

remélem utolsó és akkor lehet irányba állni tartósabb ideig. Elódázzák ez egészet, de csak késleltetik a végzetet. Olyan ez mikor a Final Destination-ben kicselezik a halált! :D

#401323 kelvin Előzmény: #401322

ennek ellenére nem merek komolyabb pozícióba lépni a döntés előtt

De úgy is kitalálnak valamit, mint mindig hogy lehessen örülni neki. :D