Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#401108 BudFox Előzmény: #401107

azért usa milyen szépen tud rallyzni üres zsebbel is :D ...biztos nem zavarja őket az aprópénz csörgése a zsebükben...mert üres :-)))

Egon meg csütörtökre ígért nagy mozgásokat az EU csúcs napjára....gondolom az lesz mint a görög szavazás napján....a komédia következő felvonása...vagy inkább görög tragédia...majd úgy fognak dönteni gondolom hogy az egyik szemük a grafikonokon, tőzsdéken lesz...a másikkal meg lökik a sódert....

Áh..bolond egy világban élünk..

#401107 Waszeitung Előzmény: #401105

100 pont a nyitás-zárás,ettől többet nem is mozgunk szinte :D Magyar piac megint agyoncsapva...nem megy a felfelé,amióta Viktor király megvette a Mollyt azóta csak esik.

#401105 Csilla76 Előzmény: #401098

fene már kétszer zárhattam volna, csak rohangálok. csak a mohóságom ronthatja el a dolgot.

#401103 BudFox Előzmény: #401090

most látom hogy a lakás építési adat jó lett...hmm..de azért túlzás ez amit művelnek már megint...

#401101 BudFox Előzmény: #401079

lehet hogy tudsz rajta keresni ha még tartod..usa nagyon vigéckedik...pedig már annyi pénzük sincs hogy a kutya lepisilje őket :D

A hatinál és az otinál a…

#401089 Margaretta

A hatinál és az otinál a 60 percesen péntek reggel óta fennálló bearish slingshotnak talán pont most van vége, ugyanis az macd alulról felfele keresztezi a szignált

Reggel 750-en nyitottam …

#401088 Margaretta

Reggel 750-en nyitottam egy shortot. Most ugyanott vagyunk...

#401073 Csilla76 Előzmény: #401040

még jó hogy dobtam a longot reggel..csak reggel. aztán most kicsi short..már nem tudom, hogy higgyek-e a longnak:-)

buxi megint jelzi a shortos estét?

#401040 Waszeitung Előzmény: #401039

21400 buxra gondoltam mint támasz,ezért is zártam tennap shortot,de ellentétes pozit nem mertem nyitni...ma is tartott ez a buxli így arra gondoltam egy próbát megér,de nem vagyunk túl acélosak a koriban.

#401039 sbbacsi Előzmény: #401032

Nehéz eldönteni merre az arra. Tegnap még nyitottam egy kis shortot 700-on. Majd mikor ott toporgott délután úgy döntöttem, hogy jobb lenne egy kis long. Így a shortot nem zárva (nem röhög!) másik számlán dupla long nyílt alóla.

Úgyhogy most nem bánnám, ha a hati is követné a bux emelkedést. :)

#401032 Waszeitung Előzmény: #400972

Ezért is vettem hatit :D Bár itt nyócszázon megakadtunk....egy szűk stoppal azért kísérjük.