optimistán kell látni a világot :))
21.800 volt eddig a csúcs......mi ez a 400 pontos KT ? már régen 30 pontnak kéne lennie :D
Jóreggelt...ez ma is hullanulla.
Örök optimista! :D
Irigylem tőled komolyan mondom. :)
538 pontos esés..szép lett...tegnap még azt gondoltam hogy ma egész nap felfelé megyünk..300 pontot legalább....örülök hogy tévedtem...
holnap folytatjuk...ezt a válságot sem 1 nap alatt fogják megoldani.
Emlékezzetek csak..2008 -ban is mindenki azt hitte hogy már vége az esésnek - már vége az esésnek...aztán azon vettük észre magunkat hogy feleződtek az árak. :-)
aztaaa !!! most nézzétek mit csinálnak az utoló 5 percben....dúrván esik még.
Magyar piac KO....holnap lehet venni :DD
aztaaa !!! most nézzétek mit csinálnak az utoló 5 percben....dúrván esik még.
az lehet a cél igen....
akkor tehát nem volt rés ? hmm...
akárhogy is nézem a 4 vezető blue chip jelentősen esésre áll...a támaszokat lefele átvitte a telekom, richter, és az OTP is..
egyedül a MOL fest egy kicsit jobban..
Nincs rés
shortoltam is és zártam ma. de nyomtam egy próbalongot most..de dobom is a pitlibe. úgyis szakadni fog minden holnap is minuszban nyitunk.:-)
ez a mai rés lehet a kimerülési rés....tehát ha USA lennt marad estig akkor holnap meglehet a 21.250 -es célár, vagy ahhoz közel valahol....aztán majd utána eldő hogy merre -az arra....persze ez csak a nyugat, estig tartó pesszimizmusa ha megmarad.
Nem hagyott rest reggel.
Amugy 60 percesen nem egy elliot ciklus megy? Kb. 21.2-21.3 lehet a cel...
ez a mai rés lehet a kimerülési rés....tehát ha USA lennt marad estig akkor holnap meglehet a 21.250 -es célár, vagy ahhoz közel valahol....aztán majd utána eldő hogy merre -az arra....persze ez csak a nyugat, estig tartó pesszimizmusa ha megmarad.
Köszi. Épp elbizonytalanodtam, nem emlékeztem a pénteki aljra.
Az áprilisi csúcs óta két rés volt, de régebben május és június elején. Most nincs rés naposon
én is longolok, de szerintem nem szabad sokáig tartani. pl. csak ötig:-)