Még mindig ez a hosszú 21500-24500 sáv.....meddig ???
Az a kör nekem se úgy jött ki mint kellett volna :D kt lassan helyreáll...300pont
Az a felfelé kört két zárás előtti 15 percben sikerül megcsinálni, ha jól emlékszem.
Vagy lehet, hogy kicsit több idő volt, de az biztos, hogy nem sok, mert sikerült róla kompletten lemaradnom. :))
21400 magasságában volt bux alj pár napja..és volt felfelé kör is 22500 hatiig :D
Mennyire várod még le?
Nem bírtam ki és én is nyitottam 950 körül egy kicsi shortot délelőtt.
Úgy látom, hogy nincs semmi erő felfelé, de már shortban is elég kényelmetlen valahogy...
Olyat kívánok, amit már kb. 3 éve nem: jó lenne egy kis felfelé kör is lassan. (Persze most már csak egy kis lefele kör után :))
Én akkor nagyon-nagyot nyertem a shorttal
Betettem 927-re és mikor 1 teljesült, a többit sikerült visszavonnom
jah...egyre többen várják a nagy felpattanást megint...
vagy mint 2008 -ban...várják-várják..aztán lefeleződött 2 hét alatt..
ezért jó ha van az embernek tapasztalata..semmin sem lepődik meg, és felkészül előre mindenre.
aztamindenit.....tavaly csak augusztusban láthattunk ilyet .-))
a pszáf -nak ideje lenne már megvizsgálni egy-egy ilyen záró szakaszos felkötést....hmmm...
vagy megszüntetni egyszerűen a záró szakaszt..értelmetlen....
mindegy....minden nap megyünk lefele...számlám csak hízik... :-)))
na megyek is...megünnepeljük hogy letellett egyik hitelünk, egyik üzlet...:-)) megyünk ebédelni :D
addig nyomjátok még le az árat...:-)
reggel mínuszos volt a kt :)
Még jó, hogy megmaradt pénteken a shortom...
Jóreggelt,kész szerencsére hogy felkötöttek mindent pénteken így nem kell nagyot esni,és kt is száz környékén,csak tudnám hogy tudjuk így tartani magunkat..
Mennyi volt a pénteki hati v. bux záró?
Pfff, ha igy folytatják, hétfőn minuszos kt jön... Már korábban is szóvátettem, de ez tényleg beteg! Egyszerübb lenne ha normálisan a bux indexhez tennék a hati értékét, és nem külön életet élne, mert ez igy hányinger néha. Jó hétvégét!
Ui.: még az a jó hogy csak 10db hati longot tartogatok, 22431-ről...