Nem adják,nem veszik...most légy okos :D
Nem adják,nem veszik...most légy okos :D
Azért írtam, hogy nézzétek már meg a bearish slingshotjaimat, mert engem is a shortom befolyásolhat a "látásban" :)
amcsiék bizonytalaanok..félnek az SP -től...én esést várok estig...
mi meg szakadunk lefele holnap nyitóban :D (álmodik a shortos :D)
A német és az amerikai futik sokkal magasabban állnak, mint a megfelelő index. Pl. német futi +0,6%, dax -0,6%
amcsiék bizonytalaanok..félnek az SP -től...én esést várok estig...
mi meg szakadunk lefele holnap nyitóban :D (álmodik a shortos :D)
Még nem metszette :) Lehet, hogy most már csak holnap fogja
legalább te jósolsz :)
Menni nem megyünk mert ki tudja miért,esni nem esünk hasonló okból,kamat meg 170,nem jó egyik oldalnak sem,remek...22500 hati alatt short,felette long,vszeg így lesz a jó.
olyan cetli nincsen hogy nem nyert...csak nyerő cetli van :-)))
most is mi volt....2 nap estek, ettől annyira megijedtek hogy bejelentették a 3. lehetséges QE .t...nem kicsit szánalmas.
Kis örömök az életben :D Látom nem bízol ebben a csudapijacban...pedig Börni biztos előhúz vmit a kalapból,rossz esetben a:"nem nyert"! cetlit :D
longom elvitték, ha nem vontam vissza. :D
Csak ügyesen :D
Azért komoly hogy nem bírunk emberesen plusszba keveredni és kéccász a kt is...nem nagyon hiszünk itten Börninek?
Még nem metszette. Esetleg, ha metszi, szólok. (Csak közben előszobát meszelek, nem nézem mindig, csak mikor szárad)
Igen :)
Ha 5595-ről 5600-ra megy, akkor emelkedik :)
(Vicc volt...)
Sziasztok! Off. Elképesztő akarás van benned. Ennek előbb-utóbb hasznot kell hoznia.. Megyek lehűttöm hab testem a balcsiba. On
igen, az otp eddig a grafikon alapján mozog...le is fordult most...de nem szabad 5600 fölé mennie már nagyon, mert akkor emelkedik.
Itt van a hati is, mielőtt Kissherceg elzavarna :)
http://kepfeltoltes.hu/view/110714/BUX111260_www.kepfeltoltes.hu_.jpg