Ja, a piros vonalakat kell nézni :)
Ja, a piros vonalakat kell nézni :)
Szia :)
Nézd már meg te is. Ugye úgy van a charton, ahogy a szövegben írtam. Ilyesformán néz ki a hati 60 perces is, csak ezen tisztábban látszik.
Tehát: bearish sligshot: ereszkedés, majd emelkedés után alacsonyabb árfolyam- és magasabb macd csúcsok alakulnak ki. Lefele az árfolyam akkor indul be, ha az macd fentről metszi a szignált
http://kepfeltoltes.hu/view/110714/OTP60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hello, :-))
én meg usa nyitást várom...magas kezdés után erős visszaesést..ahogy tegnap..de lehet hogy ma kitartanak emelkedésben....mindjárt kiderül.
Én úgy látom, hogy 60 percesen a hatinál is és az otinál is bearish slinghot van. Hamarosan az macd fentről keresztezi a szignált. Bocs, hogy az otit teszem ide, annál jobban látszik
Vagy a másik verzió,hoy kimennek a hónapban új csúcsokra,és mi szinte semmit,aztán ők a béka feneke alá,mi meg addig sem.
2 adat rossz, 3 jó lett
munkanélküliség 405.000 , 8000 -el jobb a vártnál.
most a sötét oldal a világos oldal :-)) ez a trendi :D
most a sötét oldal a világos oldal :-)) ez a trendi :D
A leirtaktol fuggetlenul longolok, mert keptelen vagyok elhinni, h. mas piacok 2-3%-ra a korabbi csucsoktol oldalaznak, mi meg 12-13%-kal alatta szenvedunk. Egy kis likviditas elnez ide, akkorat fog repulni ez szutyok felfele, h. nem hiszunk majd a szemunknek.
Alakul a kt shortra :D
Csak nem átálltál a sötét oldalra? Nem vagy Te olyan bátor :D
ne aggódj miatta :))
Tegnap csak rossz jött,ma csak jó,így lesz egyszerű a kereskedés :D Engem az zavar hogy a nyitórést nem tudtuk még betölteni buxliban..
Eddig csak jo hir jott ma. Ha ezekre is lefordulunk napon belul, akkor elgondolkodom egy hosszabb tavu shortepitesben.
2 napra visszamenőleg még emlékszem,bár jobban örülnék ha egy nappal látnék inkább előre :D
méghogy nem vágod, simán elmondtad és figyeled. de én is elfáradok ám bele..szerintem kicsit visszaadnak a longosoknak némi reményt, aztán csak utána le:-D
de az a baj, hogy mostanában inkább lefele megyünk többet, és nem nagyon jövünk felfelé...
Én már nem vágom ezt a hülyegyerek jójót,pénteken bezúzzák,hétfőn felhúzzák,ma reggelre beborítják aztán megtépik aztán megint bezúzzák...sorminta alajpáj most újra tépés jön,de gondolom most ritmust váltunk és tovább le :D
Amúgy erős a piacunk,még rést sem sikerült töltenünk nemhogy plusszba kerülni..