én tegnap napiztam, aztán mára áthoztam longot, és most shortolom. valameddig.
szerk: eddig tartott a pánik? vagy kirázták a longosok stopjait?
én tegnap napiztam, aztán mára áthoztam longot, és most shortolom. valameddig.
szerk: eddig tartott a pánik? vagy kirázták a longosok stopjait?
Hát ott én is zárhattam volna a másik felet, de nem sokkal alatta zártam már, úgyhogy elkapott a mohóság, gondoltam várok még.
én meg 10hati long kontit nyitottam 22431-en, eddig nem tűnik nagyon jónak. Nem mintha nem tudnám kiülni, de nem jó beragadni...
én meg 400ról beshortoltam. ha lemegy 270ig, a minimumig, akkor még tartom egy kicsit. hátha ma esünk két százalékot:-)
láttam 500 fölé húzták álltam is be, de azóta potty...
én 470en zártam, nem voltam éppen gép előtt. shortot is kéne indítani...mert nagyon esésre áll kint minden.
beálltam zárni longot, azóta rotty :)
JP Morgan jelentes es jo mn.i adat lehet a hatterben. utobbi valoszinuleg a nyari idenymunkasok miatt. Ha ma nem pofozzak vissza az emelkedest, gyanus, h. uj csucs lesz ebbol elobb-utobb odakinn. Kerdes, h. mi jon at abbol a penzbol hozzank. HUF-ot ugyanis senki nem vesz egy ideje, ami sztem jelzes erteku a BUX-ra nezve is.
3napja 550 volt...
nem offolunk :P viselkedünk. kt menjen 400ra!
Azt mondja meg valaki hogy miért tépik az sp -t ? hisz tegnap már visszagyengült jelentősen....akkor miért nem vették meg tegnap este is ?
őrültek ezek.
Végre működik az oldal :-))
én meg marok pc ről nyomom :D
a vevőket az árfolyam alulértékeltsége vonza..ebben a cyber térbe 1mp alatt itt vannak..ne aggódj valami idomított 25diplomás gyógyegér itt figyel..
a vevőket az árfolyam alulértékeltsége vonza..ebben a cyber térbe 1mp alatt itt vannak..ne aggódj valami idomított 25diplomás gyógyegér itt figyel..
Amennyiben lesznek vevők akkor igen...de ők most nem itt vannak.
http://trader.tozsde.hu/chart.php
na mi? mingyá beindulunk?
Ezért a mutatványért kár volt tegnap megőrülni...
lekapcsoltan a szervert :) kt még tágulhatna..