Én keszegezni, küszözni szeretek, vagyis úszózni.
Én keszegezni, küszözni szeretek, vagyis úszózni.
Ezt bebuktad, mert én jobbat tudok és erről nem nyitok vitát:)
Nálam jobb halászlét senki nem csinál.:)) Mondanám, ha szerénységem engedné. Nem igazi halászlé a bajai, halászlé tésztával? Ki hallott már ilyet.:)
Rozsdáskilincs!
Nem hat meg a tilalom, mivel minden halat visszateszek, de legalább ottvagyok a pályán és nyakonvághatom a rabsicokat:)
Nem hagylak kereskedni..:D
Na ide offoljunk..:)Itt lehet élménybeszámolókat stb... ejteni..:)
Itt van már egy :)
akkor találkoznunk kellene, nagyon szimpatikus vagy :))
Sziasztok!
Szeretnék én is figyelmetekbe ajánlani egy horgászati és vadászati lehetőséget, szűkebb hazám környezetében (Nekem - sajnos - semmilyen érdekeltségem nincs benne :-()
A tulajdonos egy fanatikus, aki máshol megkeresett pénzét ebbe a tóba és környezetébe öli bele!
A tó Budapesttől cca: 75 km-re van. Az M1-es autópályától 8 km. A horgászati lehetőségek mellett vadászati lehetőség is van, szinte nevetséges áron (vadkár elhárítás)! A tó egyébként a Gerecse lábánál van, ahonnan 10 km-es körzetben megtalálható az Agostyáni Arborétum (Májustól-szeptemberig van nyitva!), illetve az Agostyáni Ökofalu:
illetve Tardos nevű községben a Malom-Völgy amely szintén gyönyörű környezetben van, szintén horgászati lehetőséggel!
Ha valakinek bővebb infó kell nyugodtan keressen priviben!
Sziasztok!
Horgászoknak ajánlanám szeretettel a Bátonyterenye-maconkai víztározót, a Mátra lábánál.
Gyönyörű természeti környezet, rengeteg hal, nyugalom, levegőt harapni lehet majdnem.
Egy kis info róla:
jelentem nagy horgasz vagyok.
:)
es a hetvegen harcsapaprikast foztem turoscsuszaval egy szerencses fiatalembernek.....:))
Ja,kell a közlekedéshez,mint a tengeri jacht az öbölbe,aranylánc a testre,egyszerűbbeknél Sokol rádió hajnalban a szemközti szigetre-"megy ez Lajos..."(a Bikini paródiából)-Na,szétoffolom a jóságot...Azért az nem volt gyenge:hajnalban a rácalmási ártéren a f@szi a reggeli krónikából hallgatja a pesti időjárást...nem tudtam sírjak vagy nevessek...
ez jó :)
A jetski kell a közlekedéshez ott, vagy csak szorakozás.....
Biztos szeretném őket:)
Mióta építkezni kezdtek,nem voltam ott-elment a kedvem,ahogy megjelentek a melósok és a víz széléig húzták a kerítést...De Rácalmás még megvan.(A jetski-t nagyon be kellene szabályozni, ha a Duna túlparton vagy 5 km-mel feljebb tolják,nem lehet megmaradni a víz mellett...egész településeket ellehetetlenít a zaj.)
Már csak volt, szerintem:(
Az éritetlen vizek / persze ilyen nincs / vagy kevésbé felfedezettek, hihetetlen élményt tudnak nyujtani:)