Tegnapi záró tetszetős kiszálló volt, kár hogy nem voltam...
(Hajnali fél 1óta senki sem írt sehova?? Ilyet sem láttam.)
Tegnapi záró tetszetős kiszálló volt, kár hogy nem voltam...
(Hajnali fél 1óta senki sem írt sehova?? Ilyet sem láttam.)
én sajna nem olvastam a beszédét, nem volt rá időm. a reakciót látom a dolgokra egyfolytában:-(
szerk:mindegyik cumi.
arra nem is gondoltam most, hogy futik esetleg azért is esnek, mert gyorsjelentés volt és nagyon kaki volt??
szerintem meg a jelenlegi gazdasági helyzet (európai válságok+usa adósság plafon gondok stb.) sokkal erősebb kell, hogy legyen, mint az, hogy ez a kopasz barom belengette a qe3-t...teljesen bizonytalan időben, összegben, tulajdonképpen egy lufit engedett el, de mondhatnám azt is, galambot.....ha azt mondta volna, hogy pl. 2011.07.20-án indul xxxx mrd usd összegben a qe3, az konkrét....na de amit mondott, az csak egy böfögés volt...
ezek a minősitők ....tudtam,hogy lesz csavar a longban..de ez nagyon szemétt dolog.
Azért remélem nem kell hosszan ülnöd, az soha nem jó. :(
Tegnap a zárásnál gondolkodtam a fordításon is, de amilyen hírek jöttek óránként és amilyen hangulat volt a piacokon nem mertem. Pedig szép felfelé kör lett volna.
Most egyelőre partvonal... de nehéz így is. :)
Sziasztok, elgondolkodtam újfent, Usa 4%-ra van az idei csúcsától, mi meg kb. 12%-ra. Bátor dolog most itt a short..
rendszerellenes vagy :))
hati longok maradtak. Bud koma gépe vírusos, ezért nem volt ma.
Jé, eltünt.
Szerkesztettem az előzőt és egy szép error-üzenet jelent meg a hozzászólásom helyett
Na, milyen pofás hozzászólást írtam :)
Mikor nyitottam a shortokat, nem 200 volt a kt.
En shortbelepesrol beszelek. Ilyen kt mellett hulyeseg. Venni azert nem veszek, mert tele a padlas OTP-vel.
Ügyes légy :)
Ezek már az összes vonalacskám fölé mentek :(
annyit szívtam longban, hogy zárni akarom vére:-) 500on...most nem hiszem el, hogy emelkedünk...
200 alatti ktnál nem érdemes shortolni szvsz. 22500 felett veszek még hatit.
Én 22235-nél :(
nyúl, Én megtettem.
Amekkora most az öröm a világban, felkészültem egy hosszasabb shortkiülésre.
Nem baj, ma kimeszeltem a fürdőszobát, most én meg annak örülök :)
En 400 felett kicsivel akartam belepni, de most nem merek. Azt hiszem, inkabb megvarom lefordul e.
Itt a négyszáz.
Én meg elkezdtem szokásos shortban való üldögélésemet :(