áááá csak spekiznek, keresni akarnak ők is:D Örök csata mi ácsingózunk az ő pénzükre ők meg a mienkre:D Legalább kellemesen hullámvasutazik az ár töle:)
áááá csak spekiznek, keresni akarnak ők is:D Örök csata mi ácsingózunk az ő pénzükre ők meg a mienkre:D Legalább kellemesen hullámvasutazik az ár töle:)
200 a kt, fantasztikus... Tegnap 550 volt.
Árnyékos büfében hideg sörhűtés,pár perces csobbanás...és ezt így váltva :D Tegnap Molly,ma Oti vevők a vérszomjasak,államcsődparával is jól érzik magukat,tényleg agyukra ment a nap :D
ahol a logika végetér ott kezdődik a piac:D Árnyékba kell húzódni ilyen meleg napokon, nem strandra menni:)
Érdekes,nekem is ezt mondta :D
A józan ész azt diktálná, hogy kimenjek a strandra...hogy stílszerű legyek persze shortban :-)
Ma is a józan észé a főszerep a piacokon :D
szintén...egy nap alatt szép kör volt...melóznom kell...tőzsdéből - mostanában - nem élünk meg :-DD
már mindegy :) nm nagyon leszek gép előtt, ezért zártam. az elmúlt napokat egész jól elkaptam, most jöhet a megérdemelt pihenés :)
szerk.: egyéb eszközben maradt még longom.
Én még várnék vele szvsz
lehet jó ötlet
olyan sokat nm, hagyja elolvadni a profitot.
promptban céláramat elértük, zártam a tnapi longot.
Gondolom remekbeszabott shortnyitást :D
Szevasztok,
Mostanában nem sok időm volt/van de azért olvaslak ám bennetek :-)
Bud, egy kalap pénzt kerestél mostanában...hagyd egy kicsit menni fel ;-)...tegnap nyitott longból mondom...
400 környéke benne van, el is rejtettem egy ajánlatott a könyvben:)
Buxli ilyen hírekre tud csak igazán menni..már +1,5%.
na jó...most már elég legyen ebből a rallyból :DDD most tessék fordulni lefele.