500as kt nekem sok... tegnap 300 alattin adtam rá... Ma reggel is szórtam keveset.
500as kt nekem sok... tegnap 300 alattin adtam rá... Ma reggel is szórtam keveset.
Bux 20840, ill. 20000 nálam
Nem is bánom túlzottan,némileg lemaradók vagyunk,felfelé kétszer háromszor jobban szoktunk felfelé menni...buxban merre lehet a környéken vmi támasz?
Nem lehetett tudni, hogy mára nem aranyak potyognak-e az égből, meg a fene nagy örömködés a happy világ miatt
engem is bosszant..
-0,9%-ot esett a bux
CHF 230körül, ha jól hallottam, hát nem szép, devizahiteleseink nem örülnek, de a bankok sem.
Recesszió 2.0..
Hitelválság után adósság válság.
Na nyaralok tovább, sziasztok.
Húúú, mekkorát nyerek a tegnapról maradt 3 kontival :)
Kt -nak is sikerült félezerre tágulnia,esni kedve egyik papírnak sincsen..
Yo reggelt! Ahogy elnezem csokkeno ek bajban lesz. Csokken tovabb a piac kint, egyelore esesnek nez ki
hati éves minimumon? hmm...
az én vonalaim szerint a 22-nek kellene megfognia....
Múlt csütörtök óta nem nyitottam semmilyen kereskedési rendszert ki grafikon rajzolt csak most este. Elég beszédesek a chartok.
15perces BUX chart:
http://postimage.org/image/2ylw8jrno/full/
íutoljára a 22.600as célárat mutattam fordított fej váll alapján, annak célára teljesült abból egy dupla toppal lejött az árfolyam, most egy csökkenő ékben halad, ami holnap napköznem valószínűleg ki fog vinni fel. Most nagyon besz hangulat van, de órás grafikon fordulhat kint.
Ja és 120-140FT a fagyi árfolyama :)""
Videkre kell költözni:D Nem birod ki hogy ne nézz a piacra:D
Hali, benéztem most este, S&P 1352es shortot most lezártam 1313on, Dax 7524-es shortot 7220-on. Óráson túladottak ennyi elég.
Megnézem mit produkált bux, de fejből 21800as támaszon azt tudom. :)
Fej-váll nyakvonal alatt.
Ma szétbringáztuk magunkat Fertőd melletti falvakban.
Ja és 120-140FT a fagyi árfolyama :)
okos spekit jutalmaz a piac:D
Te duplán kerersel fosztogatod a longosokat, a melegben nem győzöd csinálni a fagyit a népnek:D
http://postimage.org/image/2yciuwyx0/
"""célár 21.300 vagy mennyi ? majd Egon megmondja :DDD"""
Ne szaladjunk annyira előre:) Lehet még nyitogatni közben. A fejváll lejjebb mutat.
Na helló, te kis virágszál :-))
lezártad a shortodat ? látom....a lényeg hogy nyertél vele...ha már nyer az ember egy-egy üzleten akkor az már a zsebben van... gratulálok..csak igy tovább :-))
Hi
Hát persze hogy hiszek...bux mélyen a támasz alatt zárt..ez itt már a nyakvonal keményen...és USA is esett még zárásunk óta
holnap meglehet a következő rés..ha a tőzsdei mindenható is úgy akarja..
célár 21.300 vagy mennyi ? majd Egon megmondja :DDD arra felé elkezdek zárogatni...ezt a nagy nyerőt most megfogom....ha lemegy addig.