Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: Riasztás

#39882 Zabás Előzmény: #39847

Igen igazad van megnéztem a PF-en!

Ezekből kéne egy tökéleteset gyúrni!

Annak mi értelme, hogy minden részvényre írtál egyet?

#39878 Ozzy_ Előzmény: #39874

ja, láttam, hogy ez is ismer valamilyen script nyelvet, de leég volt az amibrokerba beleásni magam. Ezt már úgy aphogy tudom programozni =)

#39857 Ozzy_ Előzmény: #39847

jó progi, csak sztem a timeframe-t fölösleges levenni 5 percesre, így is úgy is jelez keresztezésnél.

#39847 spekulans Előzmény: #39823

Sajnos igazán jó megoldás akkor volna, ha Realtime Quotes-ot letudná kezelni a dll, most azon vagyunk, akkor sok mindent meglehetne oldani. De sajnos addig marad a sufni tuning. Szegény magyar tözsdés vízzel főz. Amit Zabás kapott az van nekem is, lehet hogy a srácnak is az jutott az eszébe mint nekem, de én a pf.-re kitettem amitopic:(#103)

#39826 Ozzy_ Előzmény: #39813

illetve nem sehogy, mert regeltem már, meg a szoftver is lent van a gépemen, csak még nem hoztam össze amival.

#39823 Ozzy_ Előzmény: #39820

én legalábbis nem tudom hogy kell.

Spekuláns öregebb róka, neki lehet, hogy van erre megldása.

#39820 Zabás Előzmény: #39801

Azt lenne jó még megoldani, hogy egérrel is állítható legyenek a szintek! Ez lesz a legnehezebb, szerintem AFL-t nem is lehet megoldani!

#39813 Ozzy_ Előzmény: #39802

huhh, egyelőre sehogy =)

tegnap sikerült besörözni...

Ami késik nem múlik, bár egyelőre elég sok projekten dolgozok.

Csupa olyanon, amihez nem értek és autdidakta tanulom.

Legkésőbb hétfőn beüzemelem, mert jövő héten már figyelni kéne az indexeket amiban.

#39801 Ozzy_ Előzmény: #39793

igaz, ebben van logika, de akkor meg kell jegyezned, hogy melyik hang melyikhez tartozik.

Vagy mikrofonba felmondod, hogy "OTP vétel" stb =)

#39799 Ozzy_ Előzmény: #39788

MA-t nem tudom miéprt teszi tönkre, de van pár észrevételem.

A price section legyen az első általában úgy helyes.

A riasztó section-ben pedig nem kell kapcss zárójelbe rakni az egészet.

Most laptopon vagyok, 1-2 óra múlva a másik gépemen írok egy véglegeset és felteszem.

#39793 Zabás Előzmény: #39786

Csak azért gondoltam erre, hogy tudjam, hogy melyik riaszt! Mert többre is beállítva, nem tudom, hogy most éppen melyik és miért riaszt!

#39786 Ozzy_ Előzmény: #39780

azt fölösleges írni, hogy otp, vagy mol, vagy mi, mert arra a chartra teszed, amelyikre akarod =)

#39780 Zabás Előzmény: #39761

Ok, rendben, csináljuk meg! :)

Persze az én szándékom az, hogy közösen tökéletesítsük! Csinálok hozzá wav hangokat is a hétvégén!

OTP eladás

OTP vétel

MOL eladás

MOL vétel

.

.

.

.