Kellemes napjaink vannak csak számolunk számolunk, ámulunk és egyre többet számolunk:) Imádom ezt 10X szorzót:D
Bud hiszel a nagy leszakadásban? Az túl egyszerü lenne! Csavar kell bele hogy legyen ize.
Kellemes napjaink vannak csak számolunk számolunk, ámulunk és egyre többet számolunk:) Imádom ezt 10X szorzót:D
Bud hiszel a nagy leszakadásban? Az túl egyszerü lenne! Csavar kell bele hogy legyen ize.
Mármint ennyi még nyitva maradt?
Én visszanyitottam 300-on még egy keveset. Lehet, hogy nem kellett volna.
Ott is maradtam
Még ott vagyok 3 kontival 22251-en
Lehet, hogy nem kellett volna zárni a shortomat...
komisz kt mozgás volt ma is :)
11907-esbe írtam, hogy az otira 5560-at számoltam.
Yeah, 5 konti short zárást "ráöntöttem" a piacra piaci árral, és szép hosszú gyertyát csináltam vele. Ekkora a forgalom?
Lehet, ezert tehetem +, h. ossze-vissza beszelek... :) Mondjuk a HUF/CHF celarfolyamom meg messze van.
Amugy ne "offold szet" a topikot! ;)
Megmentik vajon a 22,400-at??
aki frankban keres sose panaszkodjon...
1hónapja még hülyeség volt :D
En is ezt mondtam 1 honapja, de most mar nem vagyok benne annyira biztos. Mondjuk meg nem nyitottam semmit.
nem lesz itt semmi komoly szeptemberig...
BUX mar arazta a nemzetkozi k*kit elore, ugyanis nem ment a tobbivel. Van elonyunk esesben, de ez nem azt jelenti, h. nem fogunk bezugni egy szinttel lejjebb. 22K-s tamasz megroppanni latszik.
227,04
Reggel a hatira 22200-at, az otira 5560-at számoltam. Pénteken a molra 19950-et.
off: chfhuf 226,8528
Nekem meg bent maradt 280-on :(, most nézem, hogy teljesült.
Jónak tűnik, hogy visszavontam 22227-ről a shortzárómat...
De nehogy má visszakanyarodjon felfele :)