Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

http://hetivalasz.hu/uz…

#405842 Zotya32

http://hetivalasz.hu/uzlet/almodni-sem-mernek-hasonlorol-40120/

"Jenson Button filmbe illő győzelménél is jobban lázba hozta az F1 brit rajongóit a Magyar Nagydíj hétvégéjén, hogy kiderült: jövőre csak a fizetős Sky Sports csatornán tudják élőben nyomon követni kedvenc sportjukat. A közvetítési jog Magyarországon is gazdát cserélhet 2012-ben, de biztos, hogy földi sugárzású adón marad az F1."

HD-s adás itthon is jó lenne már végre

Re: nincs cím

#390799 Kissherceg Előzmény: #390776

sztm egyértelműen vétkes volt. Tavaly amikos Schumi Barichelloval megcsinálta ezt mekkora sikítás volt stbstb... pedig nem lett baleset. Senkit nem izgat hol volt alonso,előrébb volt, innentől kezdve button felelőssége az ügy...

versenybírák meg phászok...

#390797 hosszhuszár Előzmény: #390796

Verseny közben vizsgálták az esetet, és azt közölték, hogy verseny után hoznak döntést....

Button-nak nem volt felhőtlen az öröme, mert ott lebegett a feje fölött az esetleges büntetése, aminek ha jól tudom, hangot is adott.....

Aztán a versenybírák, futam után úgy döntöttek, hogy nem vétkes....

A csapat érdek diktálta így, maradjunk ennyiben...hamiltont megdumálták...

Ha nem csapaton belül történik, sőt, tovább megyek, ha nem nyert volna, vagy nem kerül dobogóra, másként döntöttek volna a verseny bírák.....

#390796 pepe01 Előzmény: #390795

Értem:)

Nekem ennyi belefér a versenybe (ilyen akcióktól lesz igazán izgalmas), illetve annyit akartam kihozni a postokból, hogy 2 pilóta kell egy ilyen ütközéshez, nem lehet csak egyet hibáztatni.

#390794 pepe01 Előzmény: #390777

Ez már kétségesebb, de ez sem szabálytalan. Button volt belül, Alonso pedig előrébb. Nem volt előzékeny senki, így alakult.

Alonso már rég nem az ideális íven ment, elvehette volna, nem tette.

ez is tök véletlen, volt…

#390777 hosszhuszár

ez is tök véletlen, volt, és egyiknél sem volt vétkes button....

Maradjunk annyiba, hogy front volt, és button-ra nem volt jó hatással...:))

#390776 hosszhuszár Előzmény: #390775

ha nem látta volna, meg húzódik ki a pályának azon részére, ahol egyébként, még soha nem járt.....

Én ezt néztem, lehet, hogy Te a cseh2-öt...?

:))

#390775 pepe01 Előzmény: #390754

Azt hittem mi egy dolgot néztünk, de szerintem nem ! :)

Nem láttam 2 irányváltást és a cigány gyerek egy olyan helyre akart bebújni ahol nem volt elég hely, mert gomb folyamatosan kifele húzódott, mind ahogyan a többi kocsi is.

Talán még nem is látta Hamilton-t.

#390771 zeeh_ Előzmény: #390757

Elszámoltatást! :D

Én adtam volna neki egy box utca áthajtást, Schumi megérdemelte volna a dobogó valamelyik fokát. Sajnos száraz pályán a Merci egy nagy rakás trutyi.

#390754 hosszhuszár Előzmény: #390743

Azt, hogy a szabályok szerint, 1x változtathat irányt, 2x már nem.....

Button, 2 x tette, ami tök szabálytalan, főleg a csapattársával szemben.

HA ezért nem büntetik meg, akkor az csak annak tudható be, hogy csapaton belül történt....

HAmilton autója előrébb olt, button, meg kitolta a pályáról, és a pályának azon a részén, amit egyébként, ha nem lett volna szándékos, sosem használnak....

Ami igaz, button nagyot teljesített tegnap, csak összekeverte a canadai pályát, a vidámparki dodgem pályával....))

Azt nem értem, ha valakit büntetni kell, miért a futam után vizsgálják, futam alatt kellett volna egy box utca áthajtásos büntetést kapnia...

Sumit meg sajnálom, szegély azért most megmutatta, hogy ott vagyok még....

#390751 Euroman Előzmény: #390750

MSC forever!...Mivel én is negyvenes éveimben járok, nagyon szorítottam neki....megmutatta a fiataloknak, hogy tud ő még....sajnos az autója gyenge....a végégn is nagyon szerényen nyilatkozott...német RTL-t nézem mindig, Lauda szakkommentárjai az igaziak....

#390750 Koffein Előzmény: #390743

A hsz., amire válaszoltál az a Monacói nagydíjról szólt... :)

A mostani futamot az újraindítástól végig lehetett izgulni, mintha egy akció film lett volna :D

Button megérdemelte a dobogót, Vettel most visszavehet a nagy arcából. Schumacher meg ment mint újkorában. Látszik, hogy ebből az autóból nem lehet többet kihozni, esőben, mint a néhai esőmenő az erőviszonyokat kitudja egyenlíteni, de száraz pályán már nem annyira versenyképes a merci...