hahaha
Tavaly óta mi változott? Természetesen azon kívül, hogy kevesebb minőségi alkoholt vedel a nép... :)
Kis tőkével meg lehet rángatni a papírt és ha szerencséd van ráugranak a spekik.
Tavaly bejött, a nagy spread miatt szépen termelt.
A kutyát sem érdekli már ez a papír :D
Tavaly sokat foglalkoztam vele, most már annyira nem kecsegtető.
érdekes. :)
habár Zsiday aszonta, hogy a veszteségek és a jövőbeni kilátások alapján még mindig túlárazott...
Tegnap, piaczárást követően tette közzé gyorsjelentését a Zwack, a társaság árbevétele 7%-kal csökkent a bázisidőszakhoz képest, a költségcsökkentéseknek köszönhetően azonban az üzemi eredmény 1%-kal tudott emelkedni. Az üzleti év egészét nézve minimális bevétel és bruttó fedezet-növekedés, valamint jelentősebb üzemi eredmény javulás volt megfigyelhető, elsősorban a költség csökkentéseknek köszönhetően. A társaság az üzleti év után részvényenként 900 forint osztalék kifizetését javasolja
http://www.portfolio.hu/vallalatok/zwack_novekvo_profit_900_forintos_osztalekjavaslat.167774.html
A Zwack jó számokkal örvendeztette meg befektetőit, bruttó értékesítése 11,7, EBITDA-ja 32,8, míg adózott eredménye 80 százalékkal múlta felül az egy évvel korábbi értékeket. Az idei évre a menedzsment 1,6 milliárd forintos adózott eredményt jelzett előre, amiből eddig 55,8 százalék már teljesült is. A következő negyedéveket negatívan befolyásolhatja a november 1-től bevezetett 5 százalékos (egyes termékek esetében 50 százalék) jövedéki adóemelés.
Szerdán lehet utoljára osztalékra venni.
így már nem is kell :D
inkább az ágyas páleszük gyümölcsbe fürösztve :)
zeeh: úgy érzem az a sörbiznisz egyhamar nem fog beindulni :(
tőlem mehet felfelé ,de nekem ennyi vot.180 ért vettem econetet . ugylátszik jol tettem, most az eladás leszt izgalmas van +25%om
Komám vett ilyen terméket, olyan mint egy kis szódás üveg és nagyon megtetszett neki és megvette. Aztán a kóstolásnál ráfaragtunk, mert épphogy kijött egy deci és a többi benne maradt, nem nyomta ki a szénsav. Azóta is ott a polcon. Kell szóljak neki, hogy ki se jött és még robbanás veszélyes is, nyugodtan vigye vissza, vissza kapja az árát:D
Én is terveztem, miután láttam az óriásplakáton a reklámot.
Csak be kéne nevezniük a sör bizniszbe. :)
Sziasztok!
Ahogy vártuk a 15000-es szint sok volt neki.
Spekuláns barátunk bármikor visszatérhet, teljesen kiszámíthatalan.
áááá b+ ép most terveztem megkóstolni :S