péntek adott jó kiszállót aranyból ezüstből.. egy kevés ezüstöm beragadt ma kiverték rendesen..
péntek adott jó kiszállót aranyból ezüstből.. egy kevés ezüstöm beragadt ma kiverték rendesen..
Wow, most látom az új OTP és MOL certiket. Bővült a játéktér. :)
ma kiütötték a chfts03-amat, bosszúból vettem a 04-ből :) Itt az ideje a korrekciónak szvsz is. Viszont eladtam az olajshortomat (28) még 3030 fölött, jó időben.
simán lehet. bár nm hiszem, h tartósan 260 alatt tudna maradni a forint, de ugye egy leszúrás is elég a ko-hoz.
du vettem chfts04et, kis korrekció illene.
ki fogják utni a tl10-est szerintem. hufchf shortot is likvidálták másodjára. Igaz itt eurban a 3. próbálkozás lenne már....
ha certizel akkor nem árt tudni, hogy a huf árfolyam változása is megjelenik az árban.
köszi. Azt hittem, hogy a 30 %-os változás miatt van. Tényleg certire is érvényes ez a szabály?
ne szemtelenkedj.. ha már nincs annyi eszed megnézd mire írta..
én is néztem,hogy mire fel. Néztem a certi oldalon és az instrumentum árát is. De tényleg itt volt az rss-ben két kölön hírben...
bonus certifikát..
nézz utána.
ah kiüt, tőke nem sérül...
Ez mindig így van kiütésközelben. Csak azért is kiütik és hajszálra éppen pont onnét szokott fordulni...
Ezért veszélyes most az eurhufTL10-es.
melege van ĐĐ
nézem a gáz centit, bakker 1.4% elmozdulásra esett be akkorát? ez kamu
árjegyző meg röhög biztos, pár ember pénzét elszedte simán
Azt látom, ezért nem értettem, hogy Amatoregy mire írja, hogy a dax és chfhuf certik fel vannak függesztve.