Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: short zárás

#398421 Hathor Előzmény: #398419

áhh, már visszarántották azt is nullában van most a dx, enyhe pluszban sp. csutka tetőn adtam rá, de csak demo a kinti számla, abból nem leszek gazdag. Kinti napos indikátorok nagyon túlvettek, azok le fognak jönni szerintem, így estig meghagyom a shortokat, max lezárom este akármi lesz, mert holnaptól nyaralok

Itthon viszont egyre jobban alakulnak a gondolataim, így szerintem hamarosan profitálok belőle.

22.632ön bux rés tető.

#398418 Hathor Előzmény: #398416

Benne vagyunk a résben, még nem töltöttük be, nem is nagyon várom a betöltést, már reggel próba shortot nyomtam daxra és spre, azok már pluszban, megvárom a késleletett markers betöltést és felrakom a képet tíz perc múlva. ,-)

10után meg el kell indulnom Egerbe.

#398414 Hathor Előzmény: #398217

Yo reggelt!

Tegnapi 22.600as céláram teljesítve füles- fordított fej-váll alapján.

Mehetek is mindjárt Egerbe szerződni :)

#398303 sbbacsi Előzmény: #398269

Nekem is van egy kis újranyitott shortom 960 tájékáról. Tegnap telefonról néztem, ahogy belenyalt a hati a 400-ba is. Sajnos telefonról valamiért nem ment a netboon, így nem tudtam zárni. :(

Re: nincs cím

#398288 Waszeitung Előzmény: #398285

Én is :D Bár dow 12800 akadály,nélkülük pedig nem tudunk felfelé kavarni,néha velük sem...meglássuk.

Nemrég vettem hatit, még…

#398285 Fornit

Nemrég vettem hatit, még héccáz alatt. Keveselltem az emelkedését a promt bux-al összehasonlítva.

#398284 Hathor Előzmény: #398270

Jól teszed.

Én meg vettem egy Canon EOS 550D fényképezőt, full HD videós digitálsi, tükkörreflexes és azt próbálgattam ma, nekem ez volt a hobbym ma. Gyerekek beöltöztek manökennek és nyomtam a jobbnál jobb képeket, meg szeretek természetet is fotózni.

Reggel 6ra vittem asszony kocsiját Zuglóba műszaki vizsgáztatni.

Nepperem fogadott az állomáson. Murphy szerint kiégett a féklámpa égője amikorra odaértem, este ellenőriztem minden világított.. nepper felnyitotta csomagtartóját, aktatáska kinyit, teljes készlet mindenből, rutinból csere meg is volt :DD

Mire jók a nepperek.. egyébként nem kellett volna (mert három éves a kocsi, két hónapja volt kötelező szervízen), csak hát az idő.. már arra sem lett volna időm, amikor két nap múlva el is megyünk :)

Asszony kocsija, nem vittem meghatalmazást a vizsgára, nem tudtam, hogy kell, sebaj megoldottuk, asszonynak telefon hajnali 5.50kor, bediktálta az igazolványszámát, Gizike a pultos felvevő, mosolygott egyet, sebaj...

Utána 10re fodrász fiammal belváros, mindkettőnknek hajvágás.

12re jöttek riasztó szerelők, mert a viharos időben behülyült a riasztó, bejelzet Multialarmnak, azokat fogadtam szerelésre. Ja a fodrász és a riasztósok között fél 12kor vettem egy bringát egy bringa kereskedésben. 12.000helyett Akció 8000Ft a 20colos gyermek használt váltos jó állapotú bringa. Kérettem a tulajt, jött.. mondom 6ért elviszem mert vaterán 3.000ért veszem általában, csak mivel hétvégén megyünk, már nincs időm vaterán leütni, meg még várni az átvételt, necces a határidő.

Uram, annyiért nem adhatom.. tudtam bizóban van a bringa.. mondtam hívja fel a tulajt, mondja meg ennyit ajánlok most rüögtön vagy másikatz veszek. Felhívta, tulaj belegyezett, bringa a csomagtartóba, gyerek azóta tépi a vállam, hogy apa menjünk bringázni :DD

Szóval iylesmi napjaim vannak, mellette hirdetek, tőzsdézem, meg ilyesmi..

Ja és ötkor keltem ma, de kevés a 18órás fenlétem. 2kor ebédeltem, közbe itt vok, meg fotózom a gyerekeket. :)

#398270 Rozsdáskilincs Előzmény: #398268

OFF

Nem. Halgatni akkor szoktam mikor stresszelek:D Ettől még most messze vagyok:D Meg most nincs semmi dolgom ezenkivül. Na jó kicsit esztergálgatok. Épitek egy gőzgép modellt:D

#398269 BudFox Előzmény: #398264

pedig láttam tegnap ahogy lement 22.060 -ra és ott megállt...elindult felfele...zárni kellett volna...mindegy...ezt a legnehezebb, hogy rászánja magát az ember.

#398268 Hathor Előzmény: #398261

Már az is valami ha Te emelkedés alatt beszélsz, ha éppen shortban vagy ,-)) Ma meg is lepődtem.. :)

csak nem fordultál?? :D

#398264 Hathor Előzmény: #398257

Nem baj az Bud, ez a Te startégiád, hiszel az esésben és ennyi..

Elég ha egyszer bejön, csak menjen 10K-ig ,-)

én drukkolok.. még mindig azt mondom árfolyamilag mindenkinek jobb ha lefele megyünk egy ideig, még a legnagyobb longosnak is ,-), csak legyen tőkéje még rávenni féláron.