Jah :DD
Otit szépen visszaadták,Molly korizik,ennyi volt a felfelé kör?Usákiában meg fejbeverés az égbe...
Jah :DD
Otit szépen visszaadták,Molly korizik,ennyi volt a felfelé kör?Usákiában meg fejbeverés az égbe...
...mert adtam rá 23.450 -23.500.23.600 ról is van ha jól emlékszem...
lefele meg 22.400 - 22.460 - 22.750....stb..
nagy a szórás.
Viszont USA a két jó adat ellenére is megtorpanni látszik most...Futuresok ilyenkor már +1.5 - +2% on szoktak állni...szerintem elfáradtak ebbe a nagy emelkedésbe...
én még kivárok...tudom..ez az én hibám..de majd tanulok belőle
na végre van itt egy kis élet:D
Jó az, a tetejét úgy sem lehet elkapni, jól csináltad, csak realizálni felejtesz el mindig, de ezt Te is tudod, és mások is mondják neked, aztán nulla körül zársz, pedig már sok jó ezres előnyöd volt. Mindenkinek van hibája, nekünk is. Jó lesz az, csak ne hagy d valami fölé menni, mondjuk a leszorító fölött vedd vissza, ami a csökkenő háromszögre feszül, vagy ami neked tetszik.
23.200nál kezdtél nyitni shortot és 23.130 a short átlag, akkor gyakorlatilag egy helyről van minden.
És a longokkal mi a terv? Az fentebbről van?
Az a 22.800 környéke még mindig nem esett el.....:))
megvan minden kontrakusom..igen.
tegnap csak 1 kontit adtam rá. az átlagom...nem számoltam ma ki..de olyan 23.130 lehet...majdnem full tőkével shortolom..
tehát bőven van még a nyerőből.. az volt a baj ezzel az üzlettel hogy túl korán kezdtem nyitogatni a shortokat..23.200 körül...lehetett volna várni 23.400-23.600 ig is nyugodtan..de hát ez van...ebből nyerővel fogok kiszállni.
21.300 -ra..ahogy a legtöbb elemző várta...leírtam többször ahogy oda közelednénk apránként már elkezdeném zárni...aztán onnan jöttünk volna, pattantunk volna fel 24.500 -ra :-)) milyen szép lett volna.
Magas kezdés után jó lenne egy nagyobb visszaesés...végre valahára :D
Te már megint a rendszert szidod, 25k környéki hatiról lejöttünk 23 k alá, és még mindig elégedetlenkedsz Hová kellene essen megbékélj 5k-ra?:)
"Lesz itt nagy pislogás, mikor a MOL-t felrángatják ( 2 nap alatt 10%-ot)."
fele majdnem megvan
Tegnapi shortjaid megvannak? Fenti longokkal mi van? Longod van ilyenkor régi?
Fordított fej-váll, füles alakzat kilőtt, mellette KT 300.
Szerintem a napokban lesz böjtje ennek a kamatemeléses bulinak, amikor elmúlik a jó ADP adat hatása.
szerintem 24.000 ...ezek csak ahhoz értenek hogy felfelé húzzák..a cikkírók is...az egész világ a longban érdekelt ezt be kell látni...de longból is megárt a sok.
Méregdrága jutik mellett nem hinném hogy sok tréder kitudja használni Talán óráson.
Ember bele kifordul ezektől a forgásoktól, én tudom, hogy képtelen vagyok rá, aki tudja daytradelni, annak jók ezek.
OTP nem tetszik, megveszik, majd visszaesik, megveszik, visszamegy..
15percesen fordított fej-váll szerű alakzat, vagy egy fülescsészét is bele lehetne nézni.
12700 körül volt a céláram. Hogy az övék mi?:)
A válságnak vége van, legalábbis a Subprime válságnak, ami 2007től indult..
legalábbis ezt hirdeti a világ. A recessziót hivatalosan már lezárták tavaly nyáron ha jól emlékszem.
Ennek ellenére én is örülnék a fej-váll letörésének, mondjuk már várhatna két hetet, amíg nyaralok, talán addig eloldalazik a csökkenő háromszögben jobb vállban.