a magad meggyőződése a legjobb bizonytalan töredékinfókból nem érdemes foglalkozni. a kereskedés dugigvan féligazságokkal
a magad meggyőződése a legjobb bizonytalan töredékinfókból nem érdemes foglalkozni. a kereskedés dugigvan féligazságokkal
már megy is fel áááá...igy lenne ötösöm a lottón :D
Stokes : majd megindul az OTP is...lefele tendál ez a lényeg
szvsz még egy nap benne lehet, Otp kicsit gyanus nem esett eleget
valahol olvastam, hogy az esés esést generál:-) igaz?
Bud, ez akkor igaz, ha mindketten egyszerre shortolunk. Ez esetben no pozi, szóval ha ráadsz, attól még mehet le... Amint shortot nyitok újra, beírom ;)
már teljesült is...de csak kicsit adtam rá.....a többit majd ha megindul még lejjebb...csak nehogy most menjen felfelé.
azon gondolkozom ráadjak -e ? de ha ráadok akkor mindig el szokott indulni felfele...
inkább 450 -en adnék rá...addig tuti feljön még.
Látom ott is süt a nap...pedig esős az idő :D
hmmm.. Micsoda finomságok:) Gyönyörü napunk van:)
hmm :) ez olyan élmény, mint aides ringyó gumi nélkül. Lehet baromi jó lesz, csak kicsit kockázatos :)
én már nem keresem az alját, és beérem, ha van rajta valami nyerő. de nem vagyok okosabb.
USA tegnap végülis semennyit sem esett..a 70 pontot amit emelkedtek ma kezdik majd visszaadni szerintem.
kétszer ment el, de hogy legyen is valami más szöveg, hamarosan átcserélem az avatarom 1ft 50fill érmére... De mivel ilyen nincs, ha ügyes leszek, akkor 1ft-osra! :)
Szia Csilla, ha te belevettél, te vagy az ügyesebb, illetve a jobb stressztűrő képességű, mert profittal szállhattál ki belőle :)
Egy dolgot megint megtanultam. Nyerő pozit nem kellene elvágni, hanem kifuttatni... Vagy ha elvágom, támaszon. De mivel most 60pontot jelent (22480 helyett 420-ra tettem volna), nem leszek túlzottan maximalista, ha egy alapvető szabály legalább rögzül, ez a legjobb befektetés a jövöre nézve!
miért nem teszed fel inkább ruletten az Admiral kaszinóban ? :D ott 50 % a nyerési esély...
abszolút offtopic de muszáj kibeszélnem, különben nyomasztani fog egész éjszaka:
10 éves görög államkötvényt akarok venni! 18%-os hozammal a futamidő alatt nominálisan megötszörözi a befektetett tőkét . Ebbe még az is belefér, hogy pár évvel "kitolják" a futamidőt :D
majd kimagyarázzák hogy akkor volt eladó..máskor nem tudták volna megvenni (dehogynem :D )
ez már végülis mindegy....az lenne a jó ha INA -t teljesen fel tudnák vásárolni..és akkor a horvátok nem tudnának itt pampogni.
és még terjeszkednie kéne kelet felé...akkor tuti 40.000 -re menne fel. de előbb menjen csak le 18.000 re meg 13.000 -re..majd onnan longoljuk :D