az igen finom
az igen finom
Terminequitator 5:
"Rendelkezésre álló fizikai egyenleg: 0.000000"
Hasta la vista baby
:ROTFLMAO:
Na ja. Mint amikor a Codxxx azt mondja, hogy komoly piaci részesedése van. Megnéztem 0,1 %.
:D
Egyébként meg elhúztál nem?
én is csak azért maradtam mert lusta dög voltam.... :DDDD
Ők precízek, ezért adják meg tízezred filléres pontossággal az egyenleget. Sok kicsi sokra megy, ők már csak tudják! :-)
Ha rákérdeznék, lehet, hogy az lenne a válasz: "Mi van b@zmeg? Tudod, hogy 2400 ruppó a reál havonta kisköcsög, ne itt genyózzá! Ha nem tecccik, húzzá más céghez, nekünk marad kiből megélni, na séta!"
Mármint mi sejthető. Ha a pénzt (vagy annak hiányát) 6 tizedes jegy pontossággal adják meg, akkor a reál ára miért van kerekitve.
Egyébként simán besétálhatnál 2400 db kukorica csővel, hogy azt hitted, hogy az is jó..
meg a fizikai egyenleg is miben van?
:DDD
Hogy ezek mekkora tahók! Ugye eljöttem tőlük, de a számlám megmaradt nulla forinttal. Júliusra ki volt fizetve a real, augusztusra persze nem.
Erre ezt a mélt küldik:
"Tisztelt xy!
A számláján (18xxx) az Equitas Terminál szolgáltatást kikapcsoltuk, mert
nem rendelkezik elegendő pénzzel.
Szolgáltatás díja: 2400
Rendelkezésre álló fizikai egyenleg: 0.000000
Amennyiben a számláján újból rendelkezésre áll a szükséges fedezet, a WebBroker "Beállítások" menüpontjában
tudja újból aktiválni a real-time adatszolgáltatást.
--
Üdvözlettel:
KBC Securities Magyarországi Fióktelepe"
Ilyen bunkó módon megírt levelet hogyan lehet elküldeni???
Talán -ha már máshol annyira fényezik magukat, amikor valaki magukhoz csalogatnak- valahogy így illett volna, hiszen mégiscsak évek óta az ügyfelük vagyok:
" Kedves ügyfelünk!
Sajnálattal értesítjük, hogy mivel számláján jelenleg nem áll rendelkezésre megfelelő összeg, ezért nem áll módunkben a következő hónapban real szolgáltatást biztosítani.
Amennyiben számláján megfelelő fedezet, stb, stb..."
Valahogy így nem lenne sértő.
Meg azt írja:
" Szolgáltatás díja: 2400
Rendelkezésre álló fizikai egyenleg: 0.000000!
És 2400 mi a f@szom??? Drahma, forint, dollár, krumpli? Bár sejthető, azért talán ki lehetne írni, hogy forint. Vagy ennyire nem értek rám, ha már úgysem keresnek rajtam?
Na, ezt is vedd be a cikkedbe légyszíves! ;-)
Egyszerűen nem bír fennmaradni..
pont ebédelni is hív a család.. bazz..
nem tudom figyelni a bux támasz szintet.
nem lehet, hogy az okoz problémát, hogy nem választottunk díjcsomagot? én legalábbis nem választottam...
Webbrokiban az 5ös könyvek megnyitása is nehézségekbe ütközik.
benzin is drága :)
KBC-nél igen, de drágább valamivel. Nem tudom összegszerűen.
szerintem telefonon is ki lehet utaltatni a pénzt, holnap megpróbálom.
Na ez az, valahogy ebben reménykedtem! Akkor marad az ottani számlám, 0 forinttal.
Kösz.
zeeh, neked is!
http://online.kbcequitas.hu/gyik_szamlanyitas
"Hogyan tudom megszüntetni a számlámat?
Ha a WebBroker rendszer Beállítások/Real Time Beállítás menüpontjánál kikapcsolja saját magának a valós idejű tőzsdei adatszolgáltatást, és a postai úton küldött számlaértesítőt (amennyiben ezek be voltak kapcsolva), úgy a számla teljesen ingyenes. Így nem kell mindenképpen megszüntetnie a számláját, és ha későbbiekben mégis tovább szeretne kereskedni, akkor nem kell ismét számlát nyitnia.
Amennyiben ennek ellenére mégis a számla megszüntetése mellett dönt, úgy először nullázza le számlája egyenlegét (ne legyen rajta sem pénz, sem értékpapír), majd a következő két mód közül válassza az egyiket.
1. Fáradjon be személyesen a KBC Equitas ügyfélszolgálatára, és itt megszüntetheti a számláját. Ezt csak a Társaság Ügyfélszolgálatán teheti meg, a szerződött K&H fiókokban nem.
2. Postai úton juttassa el Társaságunk Ügyfélszolgálatára számlamegszüntetési kérelmét. Erre formanyomtatvány nincsen, elegendő egy Ön által megfogalmazott levél, amelyben szerepel a neve, megjelöli az ügyfélszámát, kéri a számla megszüntetését, és a végén ellátja a saját aláírásával, és két tanú is aláírja.
Számlazáráskor - ammenyiben rendelkezik vele - a Digipass készülék visszaszolgáltatása is szükséges."