Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#417066 macika Előzmény: #417062

ez egy svéd alap, aki májusban került 5% fölé. most meg 700-ért eladott valakinek, vagy nem ĐĐ

egyébként van még any, rfv meg egyéb részesedései is

sztem jó céget vásárolt

#417062 Zotya32 Előzmény: #417060

5% alá kerülés... amiből általában már jelentési kötelezettség nélküli szórások szoktak következni. nem mondom, hogy így lesz, és nem is kívánom nektek. nekem úgy sincs, csak közzé tettem a hírt.

#417060 Karesssz Előzmény: #417050

Mi kezdődik...?

Ennek milyen hatása lenne a jövő árfolyamára?

Szerintem semmi!

Jó lenne ha a cég már bejelentene valami árfolyam növekedést motiváló tényt!

Re: Erste tulejdonszerzés

#406405 MrTibi16 Előzmény: #406394

Gratula! Kíváncsi vagyok meddig csinálják ezt... Azért jó ezt látni, hogy nem hagyják magára az árfolyamot! Nekem van egy kevés 680 ról de nem gondoltam hogy ma is felkötik:D

Re: Erste tulejdonszerzés

#406394 akpo7 Előzmény: #406299

Penteken es ma is bejott, h. felkotik. Holnap mar lehet, nem probalom azert meg. :)

Re: Venni?Tartani?Eladni?

#405209 MrTibi16 Előzmény: #405206

És hol van a 1250-es célártól a 960:D

És mi lesz az állami pakkal? Ha állambácsi szeptemberig ki akar szállni a részvényekből akkor nagy szívás is lehet még itt! És ugye még semmi hír nem volt hogy bármennyit is adott volna el. Ki fogja megvenni és milyen áron?

Venni?Tartani?Eladni?

#405206 húsos fagyi

Jó pár héttel ezelőtt a napigazdasag.hu egyik elemzője írta, hogy venni/tartani kell a papírt, nem kell nézegetni minden nap, majd jó lesz ez... aztán rá pár hétre szinte ugyan ezt mondta erről a papírról.

A KBC Equitas szintén vételre javasolja a papírt, céláruk 960 Ft.

Májusban stagnált, júniusban 8,6%-ot csökkent, júliusban 5,9%-ot csökkent, augusztus 1. óta jelen pillanatig 12,5% a mínusz.

Jelentés

#403917 MrTibi16

http://www.bet.hu/newkibdata/107740429/2011q2_tozsde.pdf

Van benne pár érdekesség....

A legszembetűnőbb:

Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 1 193 353 db-ot birtokol a cég közzététele szerint, a BÉT-en ez a száma "csak" 1 148 418 vagyis 45K-val több van az államnál mit ami a BÉT-en szerepel! Lehet hogy valamelyik alap csak később adta át? Vagy ami igen valószínűtlen, vett állambácsi 45K-t június 9. óta!?

A másik az árbevétel a Pannunion csoport nélkül:

Szentlõrinci Geotermia Zrt. 33 millió

Berekfürdõ Energia Kft. 22 millió

Az durván 110 millió árbevétel éves szinten, ebből igen nehéz lesz olyan acélos nyereséget összehozni....

Megállítja a lecsorgást …

#403300 MrTibi16

Megállítja a lecsorgást a 750-es szint elérése...

Az év második fele azért érdekes lesz! És ugye az államnak is jelentenie kell ha elad! Azért illene megtartani állambácsinak, ha már a csapból is a zöld folyik....

#397927 matgab Előzmény: #397831

szinte mindenki "onnan" jött. És ez a fórum egyelőre valóban színvonalasabb szerencsére (még). Olyan mint a PF 2002 táján.

#397831 Balázs István Előzmény: #395801

Üdv mindenkinek!

Eljött a hétszázas tartomány ideje. Meg én is eljöttem a pf-ről. Értelmes párbeszédre vágyom, nem arra a kiidegelő porti-deral sértegetősdi ovis viselkedésre, ami ott van. Vagytok itt onnan? Ki van itt egyáltalán?

#397830 Balázs István Előzmény: #395801

Üdv mindenkinek!

Eljött a hétszázas tartomány ideje. Meg én is eljöttem a pf-ről. Értelmes párbeszédre vágyom, nem arra a kiidegelő porti-deral sértegetősdi ovis viselkedésre, ami ott van. Vagytok itt onnan? Ki van itt egyáltalán?