phyl nem veszi az biztos Đ
ez egy svéd alap, aki májusban került 5% fölé. most meg 700-ért eladott valakinek, vagy nem ĐĐ
egyébként van még any, rfv meg egyéb részesedései is
sztem jó céget vásárolt
5% alá kerülés... amiből általában már jelentési kötelezettség nélküli szórások szoktak következni. nem mondom, hogy így lesz, és nem is kívánom nektek. nekem úgy sincs, csak közzé tettem a hírt.
Mi kezdődik...?
Ennek milyen hatása lenne a jövő árfolyamára?
Szerintem semmi!
Jó lenne ha a cég már bejelentene valami árfolyam növekedést motiváló tényt!
719HUF - 27000 db
Így állt a könyv csak érdekesség!
Gratula! Kíváncsi vagyok meddig csinálják ezt... Azért jó ezt látni, hogy nem hagyják magára az árfolyamot! Nekem van egy kevés 680 ról de nem gondoltam hogy ma is felkötik:D
Penteken es ma is bejott, h. felkotik. Holnap mar lehet, nem probalom azert meg. :)
http://www.bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/107830129.html
Lehetséges hogy a pénteki záróban az Erste vette ki 719 ig!
Még egy 5% feletti tulajdonos, csak már derülne ki mi lesz az állami pakkal, megtarthatnák...:D
És hol van a 1250-es célártól a 960:D
És mi lesz az állami pakkal? Ha állambácsi szeptemberig ki akar szállni a részvényekből akkor nagy szívás is lehet még itt! És ugye még semmi hír nem volt hogy bármennyit is adott volna el. Ki fogja megvenni és milyen áron?
Jó pár héttel ezelőtt a napigazdasag.hu egyik elemzője írta, hogy venni/tartani kell a papírt, nem kell nézegetni minden nap, majd jó lesz ez... aztán rá pár hétre szinte ugyan ezt mondta erről a papírról.
A KBC Equitas szintén vételre javasolja a papírt, céláruk 960 Ft.
Májusban stagnált, júniusban 8,6%-ot csökkent, júliusban 5,9%-ot csökkent, augusztus 1. óta jelen pillanatig 12,5% a mínusz.
Faszi úgy beszél mellé, ahogy kell. Mért nem ment inkább politikusnak?
711-en is járt már, csodaklassz.
http://www.bet.hu/newkibdata/107740429/2011q2_tozsde.pdf
Van benne pár érdekesség....
A legszembetűnőbb:
Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap 1 193 353 db-ot birtokol a cég közzététele szerint, a BÉT-en ez a száma "csak" 1 148 418 vagyis 45K-val több van az államnál mit ami a BÉT-en szerepel! Lehet hogy valamelyik alap csak később adta át? Vagy ami igen valószínűtlen, vett állambácsi 45K-t június 9. óta!?
A másik az árbevétel a Pannunion csoport nélkül:
Szentlõrinci Geotermia Zrt. 33 millió
Berekfürdõ Energia Kft. 22 millió
Az durván 110 millió árbevétel éves szinten, ebből igen nehéz lesz olyan acélos nyereséget összehozni....
Megállítja a lecsorgást a 750-es szint elérése...
Az év második fele azért érdekes lesz! És ugye az államnak is jelentenie kell ha elad! Azért illene megtartani állambácsinak, ha már a csapból is a zöld folyik....
szinte mindenki "onnan" jött. És ez a fórum egyelőre valóban színvonalasabb szerencsére (még). Olyan mint a PF 2002 táján.
Üdv mindenkinek!
Eljött a hétszázas tartomány ideje. Meg én is eljöttem a pf-ről. Értelmes párbeszédre vágyom, nem arra a kiidegelő porti-deral sértegetősdi ovis viselkedésre, ami ott van. Vagytok itt onnan? Ki van itt egyáltalán?
Üdv mindenkinek!
Eljött a hétszázas tartomány ideje. Meg én is eljöttem a pf-ről. Értelmes párbeszédre vágyom, nem arra a kiidegelő porti-deral sértegetősdi ovis viselkedésre, ami ott van. Vagytok itt onnan? Ki van itt egyáltalán?