Alexander ügyesebb nálam, mivel én belevettem. 22455ön. nem bírtm ki...legfeljebb 550ig tartom.
Alexander ügyesebb nálam, mivel én belevettem. 22455ön. nem bírtm ki...legfeljebb 550ig tartom.
Ez Tőled őszintén megtisztelő olvasni! Köszönöm. Az igazi hab a profit tortáján!
Inkább visszavontam, de nekem ez amolyan kamu esésnek tűnik már. Persze, mi mindig túlreagálunk mindent. Ricsi tartja magát, Mtel még bőven csatornában van, OTP sem vészes, most a Mol ütik agyon, de 19.500 megállhat. Tehát jöhetne egy felfele pattantyú, persze ahhoz nemzetközi megnyugvás is szükségeltetik.
Az emberek félelemindexe nagy, ilyenkor szokott fordulni. Ha veszel, szerintem ha fordul, ne állj alá hulló késeknek.
Sziasztok, visszavettem a shortokat, 22480-on, ha töri, ráadok, de mindig szivtam korábban a támaszoknál. Külföld nem esik úgy mint mi, ez erősítette a döntésem.
21900beleférhet-e még ma?
Nem tudom :)
nekem igen, de akkor letöri már nyakvonalat, ami körül most vagyunk kb.
innen még ping pong is lehetne a szűkülő háromszögben de holnap már okosabbak leszünk ,-)
ECB kamatdöntőre kiderül, hogy beborul-e ,-)
ennek az lesz a vége hogy Viktor meg a többi EU politikus kérésére beszüntettetik ezeknek a hitelminősítőknek a működését, vagy elérik azt törvényileg hogy a befektetési alapkezelők ne ezek szerint mérlegeljenek.
Kb. -60 milliárd Ft nem realizált bukónál járunk.
Mernék fogadást kötni rá, hogy erről nem fog szó esni a pártmédiákban, mint nagy siker, mint aminek beállították. Szurgut rohadt jól járt...
hát erre vártál. most már elég megerősítés van esés terén:-) mol is padlón. egy kis short belefér. nem?
szerk: 21900 beleférhet még ma?:-D
ez nem kicsit szubjektív :D Egonnak a 30k feletti mol céláránál nem voltál ekkroa barátságban :D
kivi leszek ha OV elkezd még venni :)
ha most, nyitvatartási idő alatt jön egy Portugál leminősítés..mint a cikkben van..akkor szakadás lesz ismét.
MOL -nak beffellegzett gyerekek...most már 13.200 vagy mennyi a célár....akkorát esett már hogy a régóta longban ülők is elkezdik a napokban kiszórni szerintem..vagy ha lesz is kisebb emelkedés azonnal ráadják,eladják ott.
Hát nekem is jobban néz ki a fej-vállas történet, de ha hirtelen történik valami, akkor gyorsan változik a kép. Ezért beszéltük Csillával, hogy senki földjén vagyunk itt.
Majd kitörés, letörés után ha megerősítést kap a forgalommal, akkor hihetünk valamiben, addig csak feltételezünk és remélünk.
hmm valaki látta, hogy igen sok molt kell kiszórni a piacra... gyász ez a hati, de ami a legnagoybb, hogy a shortot zártam tegnap du...