Szerintem, csak regisztrált tagok olvashassák a Tudástárat és a Blogokat!
Szerintem, csak regisztrált tagok olvashassák a Tudástárat és a Blogokat!
Sztem az az üdvözlünk izé maradhat ott, csak a levele érkezett dolgot kéne láthatóbb helyre tenni. Vagy iwiw módszerrel animált borítékkal valami szem előtti helyen felhívni rá a figyelmet.
egyszer majd banner is lesz ott, azt el kell árulnom :) Sőt, design is :)
Esetleg a logohoz zárni? Ízléses szünetet hagyva persze.
Indítunk róla szavazást :D Elvileg jobbra zárt, az jól látszik, tehát középre nem lehet, balra nem lehet, sztm nem lehet. Admintól kell megkérdezni, Ő dönt.
herceg, nem lehetne a stocklandyard.hu mellé közelebb húzni azt üdvözlünk kata, meg alatta ha üzenet van?
tudniillik mindig keskenyebbre behúzom a lap jobboldalát, hogy láthassam alatta a peti kötéslistáját
így ha látni akarom van-e üzenetem, vagy kiszélesítem a lapszélt, vagy csúszkálok jobbra-balra
kis kényelmi megoldás, vagy ne legyek lusta?
na majd megnevelem gyermekeid, hogy beszélnek veled, szóval várjuk ötleteket :D
ezt bírom, a kölykök is ezt mondják:))
Meglátjuk, majd szólnak :)
Sikerült?
túl vagyok rajta, most eldőlnöm kéne, de az oldal kötelez :)
Neked nem vizsgáznod kellene:))
Jobb oldalon található új fejlesztés a linkajánló. Ide igyekszünk összeszedni folyamatosan a leglényegesebb oldalakat, melyeket random szerűen jelenítünk meg a kis boxban. Általatok javasolt linkeket is szívesen várunk, illetve további ötleteket megjelenítés, kategoria vagy más témában.
Tudástár:
Ide pedig hasznos írásokat szeretnénk összegyűjteni, melyet Ti regisztrált felhasználók értékelni tudtok és aszerint lesz a cikk megjelenítve, hogy mennyire találtátok megfelelőnek.
Jó fórumozást! :)
:D:Dnagy ötlet, köszönöm :D
:D Na erre fel is ébredtem. Jó reggelt ! :)
továbbra is várjuk ötleteiteket az oldallal kapcsolatban.
Értettem, okés. Impresszium mellett elfog férni a lap alján.
Sztem éredemes lenne kidolgozni egy netikettet, mielőtt mi is elcsetesedünk.
Örülünk a sok új arcnak mi itt mindannyian :) Több szem többet lát.
De jó lenne télleg, ha lefektetett irányelvek lennének. Egyre többen vagyunk így már nem árt kicsit szabályozottabb formába rántani a rendszert.
:)
látom átlátod a rendszert :)) Havonta végig gondoljuk majd a koncepciót, ha elég régi lesz az oldal, majd dátum alapján megy:)