Nem Pepe kézzel zártam. Okosan jobban sikerült zárnom mint a stoppal. Azóta kicsit kavirnyáltam benne rövidebbeken. Most várok türelmesen jó speki módjára:)
Nem Pepe kézzel zártam. Okosan jobban sikerült zárnom mint a stoppal. Azóta kicsit kavirnyáltam benne rövidebbeken. Most várok türelmesen jó speki módjára:)
nem kell megmagyarázni a hétvégi melléfogást mutexes gyermek Đ
én arról álmodok, hogy felmegy ez a nyavalya 24kig még egyszer, vagy 26ig, aztán lefele dupla ennyit az idén:-)) esély rá? 0.
egyébként Hathor is ugyanezt mondja, hogy ez itt a senkiföldje, azért sem kereskedik..
Hibaz írta a múltkor hogy 20.200nál is van egy kemény támasz. ha addig lemenne, szép lenne.
Mol -t picit veszi...OTP -t picit adják..tök jó ez a piac... :D miért nem bír egyenesen beszakadni ? vagy egyenesen menni ?
ja, itt a béten minden csak mutyi, ha felmegy ha lemegy:-DD
Sziasztok!
A stop kivágott már shortodból ?
Nem szabad rögtön megvenni a Richter álkitörést.
Abból van bőven eladó errefelé is. Az a biztos pénz:)
Ja az még lemaradt hogy eddig van egy mai résünk meg egy tegnapink is.
igen akörül látom én is. a tegnapi csúcsal és a maival jó széles sávot jelöltki a piac, a mai záró szvzs sokat számit a továbbiakhoz. Ehez jócskán bekavarnak az ammerikaiak majdnem megcsinálták a rövidtávu célárukat egyben ellenálás körül is vannak. Rájuk is fér egykis korrekció. Nehezitő körülmény hogy innen még mindig belefér minkét irány a fel is a leis, eddig a kép egy behalt lefele egy behalt felfele. Nincs mese várni kell türelmesen egy jó lehetőségre. Egy hangyányival nálam inkább lefele áll. Remélem nem befolyásolok senkit az élénk fantáziámmal:)
Hathor biztos kipiheni magát, mostanában sokat dolgozott.
23.100 fölé zárás elég nehéz lesz molly nélkül. Támasz 800 körül?
érdeklődve várom. Hathor hová lett? Csak nem nyaral. Az ammmerikaiak is érdekes szinten vannak:)
Remélem ad a piac jó belépési pontot.
egyelőre még nem akarják elengedni..MOL -t megveszik..OTP -t elkezdik adni..meg a Ricsit esetleg....
gyávák még esni..:D
ma lesz elemzés :)
Egyenlőre a ricsivel fogják az esést,az irány jó csak a sebességgel van a baj...
Szia Herceg!
Pénteken már vártam milyen elemzések születnek tőled meg Hathortól hétfőre. Mivel ma már kedd van igy rakok én egy képet