nem tudom, nekem csak az értesítés jön, emailben...
nem tudom, nekem csak az értesítés jön, emailben...
a dax és hufchf short certik miért kerültek felfüggesztésre?
Röpködnek a certik, sajna.......(
eszméletlen, valaki a gázlong kiütése UTÁN több perccel beállt 60-on 5000darabot venni... még sikerült rászornom, majdnem mindent...67-71-es vételek voltak, ezzel megúsztama nagy bukót... :) (amúgy részvétem az illetőnek, legközelebb jobban figyel)
Na, az EURHUFTL10 most télleg közel kerül(t) a kiütéshez....
most néztem, a randomos eco számlán van pár db ebből a fajtából (már jó régen). Szóval kiütik. (Pláne mivel a cél ár alatt fordult pár ft-al és nem került eladásra.)
viszont az euro 263 alá szúrt, de nem bírta sokáig. pedig 260ra vártam(om)
Még nem hivtak fel. Előbb-utóbb minden certit kiütnek amiben benne vagyok. Amibe nem lépek bele az túléli.
Nem is értem, hogy az hufchf shorton hogy lett 40 % haszon a pozira vetítve...
hát a 03-as nem sokon múlott, hogy befejezze a pályafutását. Erős a gyanúm, hogy nem fog simán lejárni..., bele fog nyalni a 230-ba a CHF (ne legyen igazam).
erste nem viccel ,240 az új chf short certi kiütése...lehet,hogy tudnak valamit???
nyitós bohóckodásban el ment az hufchf short certim. Pontos árat nem tudok, mobilon néztem reggel, rendszerbe meg már nem lépek be.
Meg itt nem is érdekes...
az elgondolás nem volt rossz, csak átlibbent a kiütési határon....
Na úgy gondoltam, bepróbálkozok egy kis olaj shottal. Meglátjuk. Most 94,5-en van van...
Erste is megmondta, hogy venni kell... :D
"Nem írom be mennyiért adtam"
Jól teszed, mert a magamfajták figyelnek! :D ...és lemásolnak vagy lemásoltak vagy mittudomén, de az neked rossz lesz! :D
Egyébként gáz long...úgyse kell senkinek nyáron, ezért a tőzsdén majd megtépik... :)
Jó nap volt. Megváltam a chfts certimtől. Nem írom be mennyiért adtam, nem akarok "lebukni" :D. Van valakinek valami tuti elmélete, mi lesz a sztár a porondon? :)
Amatoregy: Legalább azt írd le mit nem szándékozol venni! :D