Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#396471 Lovax Előzmény: #396458

olyan vagyok mint a dzsinn, ha emlegetnek, megjelenek :)

háromszögek, ékek nekem elég megbízhatatlan alakzatok pont mert sokféle képpen lehet rajzolgatni és értelmezni őket. azokra én is emlékszem, 23800-as tetővel láttam egy emelkedő háromszöget amiből fel kitörést vártam. szignifikánsan nem jött be :)

néztem most bux hatit, elemezhetetlen szar. se forgalom se momentum. rángatózik mint egy epilepsziás. Molly feliratú kővel a nyakában próbál kapaszkodni a többi piac után a létrán.

hát nem megy...

jó elemezgetést, én megyek dolgozni :)

#396470 BudFox Előzmény: #396456

Most úgy néz ki közepes távon hogy OTP emelkedhetne, Telekom is mehetne felfele.

De Richter meg MOL lefele

majd eldől hogy mi lesz.

OTP nek le kéne törnie az 5850 -et

telekom meg mehetne lefele 570 -felé akkor nem lenne emelkedő jelzés.

#396465 Margaretta Előzmény: #396453

A csökkenő trendet nem én rajzolom, hanem a kereskedés :) De, ha csökkenő a trend, akkor frankón jöhetnek bele az ékek :)

Egyébként hülyeség volt visszaírnom a buxba a 24700-as célárat arra az emelkedő háromszögre, mert az már a múlté. A mostani éket lehet picit emelkedő háromszögesíteni és ráírni egy kb. 23500-as célárat, ha felfele törne ki.

#396458 Hathor Előzmény: #396454

Emlékszem arra az emelkedő háromszögre, azt én sem tudtam eldönteni, mert volt három háromszögem. Egy szimetrikus, egy emelkedő, meg egy emelkedő ékem. Lovax cikizett is, illetve Ő is benézte emelkedő háromszögnek, mi is azt hittük akkori mozgásából ,-)

Aztán a lefele trend, a csökkenő trend viszont kihozta, hogy csak az emelkedő ékre fogadók nyertek ,-)

Köszönöm, emésztgetem.

#396454 Margaretta Előzmény: #396443

Igen, a bux emelkedő háromszögből ki is számítottam akkor egy 24700-as célárat, ráadásul ott is van egy felső ellenállás vonalam, de hogy lefele tört, így az ékszerűsége jött be.

Szerk.: és mint látod, a lefele célárakat hagytam benne. Azokat a kék színű célárakat aznap számolom, amelyik gyertya alatt vannak. Nem utólag, mint ahogy ezt is lehet gondolni. Most vissza is írtam a 24700-at is, bár még mindig én a lefele céláraim nagyobb valószínüségét látom.

#396453 Hathor Előzmény: #396443

Amennyiben nem haragaszol, ezt szemléltetem is rajzodban.

Csak tanulásom képpen kérdezem melyik csúcsra gondoljak?

http://postimage.org/image/2g2nvu3z8/full/

Ha így húzod fel az ékeket, azt is elfogadjuk, jelőltem lilával őket.

Így a felső emelkedő háromszöged akkor nem emelkedő háromszög, hanem emelkedő ék, szintén téged igazolna, de ennek ellenére emelkedő háromszögént rajzoltad, ami fordítva sül el kép alapján.

Raktam ezek fölé is egy éket harmadikként, de szerintem többet is tudnék rakni, csak nem akartam kuszálni a szállakat.

Mindezek ellenére bejön neked tudom ,ezért is kérdezem.

Olyasmi lehet a recept inkább: Rajzolj fel egy csökken trendet, abban a felfele korrekciók alját kösd össze az emelkedő aljakat, annak törése hozza a letörést csökkenő trendben, hogy fölötte hova rakod a csúcsokra a tetőt az mindegy..

ds

#396448 Waszeitung

Hétfőn hambi zárva,itt gondolom szenvedés lesz csak,így pozinyitás elhalasztva...max rendkívüli esetben :D

#396443 Hathor Előzmény: #396426

Köszi.

mindig elgondolkodtatt, hogy melyik csúcsokra húzod ennek a rengeteg éknek a végét.

Majd minden eső charton több ék felrajzolható így, mert mindig van egy fel korrekció.

Látom hogy bejönnek, de olyan mintha utólag lenne ráhúzva. Sima buxon például egyenesre húztad az első háromszöget így csinálva egy emelkedő háromszöget, de abban is lehet egy éket húzni utólag.. emelkedő emelekdő háromszög nem is teljesült ott.

Még emésztem a képeket, de köszi, tudom neked bejönnek általában ezek az ékek, mármint letörnek, de talán csökkenő trend folytatás miatt van, abban korrekciózik fel az árfolyam. Hati képeden inkább egy szimetrikus háromszöget rajzoltál szerintem.

#396410 Hathor Előzmény: #396404

Teljesen jó, hogy ide írtad ,-)

Feldobod a hati éket, hogy ne kelljen chartolnom rá? Ma nem nyitottam meg XTBs progimat :)

#396408 Hathor Előzmény: #396401

És akkor Herceg remélem nem haragszik az offért, mert következtetéseket vontam a chartba.

Az ügyesebb traderek, chartolvasók leveszik a mondanivalót a chartokból ,-)

Megigértem, hogy ha belé…

#396404 Margaretta

Megigértem, hogy ha belépek ma végre a markersba, akkor küldök elemezgetéseket. Lószart se látok egyenlőre. Amit látok: bux, hati ékelődik. Otit 6050 felett érdemes venni, ha lemegy talán még ma 5870 is lesz (ezt még 5930-nál számoltam :)

Molhoz már írtam, ha zászló, 19400-ig mehet. Bocsi, hogy ideírtam mindet, nem a megfelelő topikba.