Regisztráció Elfelejtett jelszó

Baba topik

Re: CHFHUF

#396391 Spade Előzmény: #396364

Pedig így van...te látod rosszul...

A legnagyobb hibád harceg amikor az első fecske rbbj1 elkezdte gyüjteni itt a fizetősére a kuncsaftokat, akkor ki kellett volna b@sznod, mert egy ingyenes donor fórumra semmi sem veszélyesebb mint a merkantilista magatartás. ha más pénzt kér akkor ö minek osztogassa ingyen az okosakat, nem véletlen h anno összetűzésbe keveredtek Sanguissal és az se véletlen h azóta Sanguis nem ír ami a legnagyobb veszteség a stokyn, ö volt a legnagyobb donor itt...

#396389 Ibiza Előzmény: #396380

ne okoskodj már állandóan.. kicsit unalmas..

alkoss valami saját véleményt és publikáld ide. tényekkel számokkal és támaszd alá..

#396384 Ibiza Előzmény: #396376

anno pf-en olvasgattam a nagyokat..laurion meg társai.. csak lestem milyen gyönyörű szintiszta logikákat láttam..

ma beírsz valamit ..próbálsz megosztani egy gondolatsort és már is valami kis pattanásos pubi érvek..ellenvélemények tények nélkül rádurik..

de te is visszaolvashatnád a régi beírásaidat ,) vs mostaniak..

#396382 Kissherceg Előzmény: #396376

figyelj, ha ezt megcsinálód pl a konzumban vagy karpot, kartonpack, akkor ok, de likvid részvénynél.. :)

#396380 hosszhuszár Előzmény: #396376

Ez is csak összeesküvés elmélet a részedről.....

gondolod, hogy innen voltak akik eléd álltak???

ugyan már....

Re: Nászút

#396378 _pda_ Előzmény: #396374

oké, rendben, ez egy vélemény

ettől még nem kell előadni azt, amit

részemről lezártam a témát

pont

#396376 Ibiza Előzmény: #396366

azért volt olyan beraktam ajánlatot..beírtam ..erre fölém állogattak forintokkal..

én beírogatom véleményem..legtöbbször a pozimat is..de utólag és nem teljesen pontosan.. de néha unalmas a sok nokedli..

sokkal többen olvassák a fórumot mint amennyien beírnak..ez neked/nekünk jó.. már már egy gazdasági erő vagyunk..ki is kéne használni ,)

Re: Nászút

#396374 Ibiza Előzmény: #382652

pda..csak gyorsban olvasd el amire válaszoltam...(jobbra fent címzettre húzva egér)

azért ez egy elemzés..

#396371 _pda_ Előzmény: #396361

nézd, ez egy nyilvános fórum, lehet, h az ő topikja, viszont az ittlévők folyamatos szapulása már egy másik kategória

az ember beleolvas topikokba, hátha talál valami érdekeset, NEM kereskedési tippekre gondolok

bármi

de amikor folyamatosan ezt a viselkedést látja egy fórumtagtól, akkor kiakad

nálam ez történ

remélem érthető, nem akarnám tovább ragozni

köszi

nem tudom minél kellene jobbat mondanom, a semminél?

#396369 Ibiza Előzmény: #396364

néha poénból leszűröm a delikvens hozzászólásait.. azért abból kiderül ki tesz hozzá és ki csak szívogat..

Re: nincs cím

#396365 Ibiza Előzmény: #396289

ha azt akarod fizessenek ingyenesen is kéne cseppentened valami okosat..ha lehüjézed őket az nem feltétlen segíti a projekted.

#396364 Kissherceg Előzmény: #396361

ez kb olyan volt, hogy jó a buli, csak sok a kÖcsög...

annyira nagy vérszívás azért nincs itt sztm, de lehet Én látom rosszul.

#396363 Rozsdáskilincs Előzmény: #396354

Ebbe a lencse célozgatásba már töbször belefutottam. Valaki irja már le röviden. Kilukad az oldalam:D Privibe is jöhet ha nagyon pikáns:D

#396361 Ibiza Előzmény: #396350

1. akkor minek kínozod magad vele..ez az ő topikja..

2. nem kötelező fizetni én sem fizetek..és nem is fogok.. gondolta keres egy kis tűpénzt.

3. azért van agya.. sok ingyen vérszívó van a fórumon..

4. mondj jobbakat ingyen..

#396358 hosszhuszár Előzmény: #396354

:))

az mán meg vót, sosros azért tolja az infókat neki......)))

Nekem is küldött, de nekem nem ízlett, ezért tőlem nincs infó, ezért féloldalas szegényke...))

#396350 _pda_ Előzmény: #396299

"faék? te szeretnél ilyen faék lenni.. nagyképű.. az más.. de az meg szubjektív.."

no, mielött összekeverednének a szálak

a vélemény és az egész kiakadásom a megnyílvánulási formára vonatkozik, főleg amire az első postban reagáltam, a fórum tagok kollektív lúzerozása

mert kb ebből áll a mondóka

:o))) úgysem tudjátok csak én

:o))) úgysem mondom meg, csak én tudom

:o))) lerajzoltam a levegőbe

:o))) különben sem mondom meg csak ha fizetel :))))ooo:))))))

:o))) itt csak lúzerek vannak, kár is

"írj okosabbakat. "

erről meg nincs mit mondani, mert semmi konkrétum nem hangzott még el

és mielött félreértené valaki, nekem személy szerint nem is hiányzik, csak akkor nem kell fikázódni állandóan

ha én ekkora májer lennék, a bahamákon nézném a tengert, nem itt vergődnék és promotálnám magam, h nincs ingyen ebéd

de ha tévedtem, kopizz már be légyszi innen a topikból, bármilyen értelmes információt

vannak itt egy páran, akik tolják a szekeret önzetlenül, blogolnak, segítenek információkkal, vagy akár fizikai segítséget felajánlanak

de a folyamatos fikázódásra nem nagyon van szükség, főleg nem kollektíve