Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#396379 Hathor Előzmény: #396306

Daxban kialakult 5percesen egy olyan chart alakzat, mint a mi napos grafikonunk prompt buxban :)

Dupla tettőből, dupla alj, én már longban a dupla aljból daxliban, ami nyakvonalat átvitte, azt teszteli vissza.. ne de ez csak pár perces chart ,-)

#396351 Rozsdáskilincs Előzmény: #396342

Hatiban várom a egnapi alj kiütését menetrendszerüen. Érdekes nap a következő és azt követő számomra.

ÁÁÁ ez semmi. Igen finom a vita ha egyáltalán annak lehet nevezni. Certit nem olvasom ezutse fogom. Ursival nehéz úgy beszélgetni hogy titkolódzik, célozgat. szvsz figyelem felkeltés csak a célja:)

#396345 Csilla76 Előzmény: #396334

tegnap benéztem az avivás felületemre, mert késve fizetném a díjat, hát likvidálták az ul-emet. most méltányosságit kell írnom nekik..tök rosszul esett, mikor jeleztem, hogy mi a helyzet. áh, ha kifizetem belőle végre a hátralékot díjmentesítem. úgyis olyan alapk vannak benne, mint s&p meg kínai cuccok. úgy el vagyok kettyenve, pedig csak az én rossz döntésem volt az egész.

hati is egy kakikupac. ki kéne kapcsolni gépet és kész.

#396342 holnor Előzmény: #396297

Bud, ezt mintha neked írta volna Egon:

"Tegnap negyedév, ill. félév zárás, window dressing (kirakatrendezés). A bemutatott teljesítmény abszolút bizakodásra ad okot - a shortosoknak... :)"

:D

Rozsdáskilincs: pl. baba, certi topik.

#396334 Csilla76 Előzmény: #396326

szia, hát nehéz hozzászólni ehhez a nyári szenvedéshez. no meg olyan rossz az idő, hogy sehol nem érzem jól magam.

#396333 lackok Előzmény: #396326

Nem csodálom...legalább három topikban megy tegnap óta szájkarate...sokan nem akarnak beszállni abba...:(

#396326 Hathor Előzmény: #396316

Most esünk, és megint mindenki eltünt a topikban is..

lehet ezt még fokozni?! :)

70en bámulják az oldalt, és az összes topikban magamba írok :))

na jó, akkor én is bámulom az üres frissítéseket. :D

#396313 Fornit Előzmény: #396306

Az a nyitó összes.

A legnagyobb kötés 5 konti eddig :)

Első negyed órában 19db totál...

#396310 Hathor Előzmény: #396303

Jókedv elnapolva!

OTPsek koppannak még egyet szerintem, vették, de alig, felhúzva 6%ot kb.

#396306 Hathor Előzmény: #396298

Dax short lezárva, kis dupla top kipipálva.

Hati 23Kn tengődik, de nagyon harmatos ez nekem, maradt ellenállás alatt az egész, érdeklődés nélkül.

Maradt a 11kontis legnyagyobb kötés.

#396303 pepe01 Előzmény: #396297

Sziasztok!

Népi megfigyelés, mikor hónap végén felhúzzák, akkor 1-én is tovább tart a jókedv.

#396300 Hathor Előzmény: #396298

23.025ön nyitunk 11kontival.

Szép napunk van.

KBC majdnem duplázta ma árait olyan csomagban amivel külföldre is lehet drágán, de még a díjai közül olcsón kereskedni. Válaszút elé állítják az embert. Borús trágya idő van, fos egy nap.

OTP elkezd hősködni de már borúlna inkább a bili, vételi kedv nincs itthon.