még raktam rá egy kis shortot..most erősek leszünk :-)) csak nyerőben fogjuk lezárni..
te hol raknál rá még shortot Herceg ?
még raktam rá egy kis shortot..most erősek leszünk :-)) csak nyerőben fogjuk lezárni..
te hol raknál rá még shortot Herceg ?
SCre játszanak a kis csírák...
még mindig megakarják venni a piacot, bohózat folytatódik.
nemtudom..portfoliosnál ugyanúgy lehet állítani mint normál részvényt.
Azért +2% ban van Ricsi is tegnapi -1,5% usára nem rossz,majd napvégén húznak még rajta....Tkom osztalék után annyin van mint vágás előtt,kész kabaré vagy inkább tragikomédia...
telekommal árazzák a buxot, csodálkozom ricsi miért nincs limiten...
Nah kezdődik megen az agyeldobás...húzni kell a Molyt is...
Petiben hogy lehet beállítani a azt hogy lifo alapon vegye vissza a a shortot?
Vagy hatiban nincs ilyen?
Dow 80 pontos pluszban..bár ez még korán van...de lehet hogy megveszik ezt....vagy nap végén lehet shortolni
Felőlem mehet, bár nem tartom valószínűnek, de meglehet. Mindegy csak előtte OTP-másszon lejjebb egy kicsit..:)
Jó reggelt,nem várnék én nagy esést ezek menni akarnak Dowban meglesz a 9e fölötti magasság...
Jó reggelt !
Igaza lesz hercegnek, ezt még úgy néz ki megveszik...Majd hétfőtől tiszta lappal indul a hét, indul az esés..:)
Most nem remegek be, tartom, jó lesz még egyszer.:)
akkor egy perces néma nem írással emlékezzünk a tavaszra. Te is én is dobtad a shortot egy visszatesztben. Utána meg atomjaira esett a bux. (Annó 14100-as short bekerem volt januártól..)
nekem még 12525-ről is van 1 kontraktus shortom:) szép nyerővel fogom zárni-így tervezem legalábbis:)
igen, köszi a kiegészítést.