Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#396022 Hathor Előzmény: #396017

feljebb léptek a határok a hozzászólások számában. Tehát darabszámban magasabb hozzászólással leszel újra VIP!

Ne csüggedj, írj sok jó dolgot!

Milyen instrumentumokban mozogsz most?

Meg akartam nézni mit kell csinálni KBC változással, azért néztem be ide. Még egy sort nem olvastam el, és holnap változik a rendszer. Ha valaki leírná egy sorban mit kell tennem megköszönném, nincs idő, energiám több oldalas hivatalos doksikat olvasni.

#396017 Rowan Előzmény: #396014

szia,

inkább csak olvasó üzemmódban vagyok :)

vissza is lettem minősítve VIP-ből Taggá :((

úgy látszik, ez a bünti :)

#396016 holnor Előzmény: #396013

köszi, megtaláltam, de előtti üríteni kellett a cache-et.

a nagy próbálgatás közepette eladtam pár rv-t. nesze neked villámkötés :D még jó, h csak az első árszint teljesül.

#396012 matgab Előzmény: #396003

Egy fontos info:

A Random júl 31-ig meghosszabbítja az ár garanciás ajánlatát.

Az EQ-nál viszont amíg nem választasz új díjstruktúrát, addig a régi érvényes.

Tehát "csak" a tőzsdén nem tudsz kereskedni, de ha ma lezárod az ügyleteket, akkor transzferáltatni elutalni még a régi kondiciókon is lehet!

Ma az EQ központi fiókban velem együtt hárman mondták fel a számlájukat.

Szerintem meglepődtek, hogy a vevőkörük mennyire dinamikus , nem gondolták volna.

#396002 holnor Előzmény: #396001

benne van. bal oldalon, az eladás gomb felett.

szerk.: viszont netboonban nm látom.

#396001 Rowan Előzmény: #395117

Tegnap frissítettek, ma sikerült feltennem a készletértékesítéssel bővített verziót.

A bökkenő csak az, hogy ha felugrik az új ajánlat ablak, nincs benn készletértékesítés.

Valahol máshol kéne keresnem????

Re: jk

#396000 Rozsdáskilincs Előzmény: #395974

Hol tudok jelszót változtatni? Azt írták első belépéskor meg kellene, de sehol nem találom"

Ezzel jól megkavartak engem is.

Nekem azt mondták sms-ben küldenek 1 idedlenes jelszót amit első belépéskor tudok használni és ekkor véltoztassam meg. Valszin csak akkor élne ez a verzió ha nem attam volna meg ott a jelszót. Nem jött sms. Azzal használom amit számlanyitáskor megadtam. Cserére nem kinálfel lehetőséget. Az Eq nál sem lehetett csak személyesen.

#395980 holnor Előzmény: #395974

1. én sem látom. netboonban be lehet állítani az sms-es jelszót.

2. mit szeretnél átállítani? a line/candle váltást jobb gom, tulajdonságokkal lehet megtenni. egyéb opciót nm találtam.

#395974 sbbacsi Előzmény: #395945

Akkor tegnapelőtt reggelhez képest +70-80 ember. :)

Pár kérdésem lenne a Randihoz:

1. Hol tudok jelszót változtatni? Azt írták első belépéskor meg kellene, de sehol nem találom. (Amúgy nem is ártana, mert ez az 1 jelszavas móka, mint régen az EQ-nál is elég bizarr.)

2. A grafikon felületeket tényleg nem lehet állítgatni? Egyelőre ez az ami elég szokatlan a Petihez képest, ott átláthatóbb volt első pillantásra.