Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Re: nincs cím

#395882 _pda_ Előzmény: #395826

ma itt lógtam egész nap, illetve a héten, nem volt ISE problémám 1x sem

a postok elküldésekor vannak belassulások nálam

#395877 Kissherceg Előzmény: #395857

mert a tőzsdén reálisan nem lehet 1000szerezni, de internettel lehet. Pl tőzsdenyerőt kiszeded :)

#395857 pepe01 Előzmény: #395855

Most felmerült 1 buta kérdés a kis fejemben:)

Miért nem tőzsdézésből akarsz meggazdagodni?, miért akarsz inkább médiabirodalmat építeni? :)

#395841 Csusza Előzmény: #395826

Akkor szólunk! ;-)

Valami nálad van elállítva, az biztos. Én még így sosem láttam az oldalt. (FF, IE, Opera, amiket használok)

Egész nap olvasható volt, írni is lehetett rendesen.

#395828 lackok Előzmény: #395826

Ideje lenne valami komolyabb böngészőre váltanod...:)

Amúgy leállás nálam is volt de ez a "font" elmászás páldául Mozilla termékekre jellemző.

#395498 zeeh_ Előzmény: #395407

Rekord klikk eddig 2.39 euro, de egyes listákat látva elérhető elvileg (!) 10 USD feletti klikk is, de ezt addig kétkedve nézem, amíg meg nem tapasztalom.

#395497 Lovax Előzmény: #395493

Herceg, bárhová is nyúltál, ott volt az adatbázis G pontja :D

száguld az oldal, isten vagy :D

#395493 Kissherceg Előzmény: #395431

lesznek itten jó dolgok, csak idő kérdése. Először kell egy fejőstehén :) Ennél több reklám nem lesz az oldalon és csak olyan együttműködésekre vagyok hajlandó, ami minőségi szolgáltatást jelent. Már minden szarral megkerestek engem. :)

#395431 pepe01 Előzmény: #395419

Szia!

Teljesen egyetértek veled.

Én is néha sokat dumálok így sok fórumon elő kellő helyen szerepelek a hozzászólások számában.

Bár tegyük hozzá gyorsan, a válság is sokat lendített az online tőzsde és fórumok forgalmán.

Állítólag mióta oldalazunk sokkal nehezebb profitot elérni, ezért folyamatosan csökken az érdeklődés (a brókercégek nagy bánatára).

Herceg leírta mennyi pénzt termel jelenleg a honlap, teljesen logikus, hogy nem fejleszti tovább.

Igen szuper lenne egy színesebb oldal kisebb méretű reklámokkal profi napi (rendszeres) elemzésekkel (Én nem szorulok rá és Herceg, Hathor, Bendegúz blogjait is élvezettel olvasom) , ezek nélkül még lehet élni.

Herceg küzd a magyar valósággal. Szurkolok neki, hogy ne adja fel és jusson el a tőzsdére.

Visszatérve a témára, szerintem az is csoda, hogy ennyien napi szinten fórumoznak.