Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bux elemzés: 06.29. Szerda

Re: nincs cím

#395650 Hathor Előzmény: #395647

Nem tudom mi az adat, de adtam az első másodpercekben egy shortot neki, ahogy megjelent egy kis negatív leszurás, DAX-ban S&P-ben.

#395649 Hathor Előzmény: #395647

Nem tudom mi az adat, de adtam az első másodpercekben egy shortot neki, ahogy megjelent egy kis negatív leszurás

#395647 Hathor Előzmény: #395645

rendben, köszi holnornak a tájékoztatást. Szépen kitotozta :)

lehet fáradt vagyok, át kell még egyszer az értelmezést is olvasnom :D

akkor biztos.. meg mellette ingatlan ügyeket is intézek..

elolvastam még egyszer.. kb ezt mondtam én is, csak az utolsó mondat a kapzsiság nem volt nálam teljes.

S&P? igen, akár mint Buxban.

#395642 holnor Előzmény: #395623

"Tegnap forditottam": shortból longba lépett.

"A szokottnál korábban léptem": nm volt meg a szokásos setup.

"rövidebre is terveztem": az előzőekhez képest rövidebb ideig tartja (legalábbis most így tűnik).

"egyszóval kapzsivoltam": nm a megszokott módon cselekedett, eltért a szabályaitól a kapzsiság miatt.

szvsz :)

#395637 Hathor Előzmény: #395618

na le is jött S&P, egyelőre 1300.25nél vagyunk..

ez is valami, számlán elég gyenge, pedig van rá nyitva pár pozi 1303.5től le.

szerk: uncsi, lezártam 1800dollár nyerővel 1300on

Nincs tétje demónak..

#395623 Hathor Előzmény: #395590

nehezen tudom értelmezni írásaidat :)

"Tegnap forditottam. A szokottnál korábban léptem be és rövidebre is terveztem, egyszóval kapzsivoltam:)"

akkor tegnap zártál shortot, azóta longban ülsz, de rövidebbre tervezted ezt a longot, de kapzsi vagy és vársz még?

#395618 Hathor Előzmény: #395585

1303.5ön adtam még.. megpihenhetne már :) még egy óra az adatig..

megnézem már milyen adat lesz.

BUX megpihent, már nincs messze a 23Ks céláram benne.

200napost felszurkálta, aztán most rajta piheg pont.

Lehet sokan olvasnak és várjuk együtt S&P megállóját. :D..

#395590 Rozsdáskilincs Előzmény: #395582

Tegnap forditottam. A szokottnál korábban léptem be és rövidebre is terveztem, egyszóval kapzsivoltam:)

Minden brokicégben van kockázat kérdés nyilvánosságra kerül e a stikli. Ha ritkán kötsz hosszúra akkor nem olyan vészes a dij, ha ugrálkós vagy akkor számit sok összetud jönni 1 év alatt.

#395585 Hathor Előzmény: #395582

200napos mozgónál van BUX

S&P is súrolja a 200MAt 4óráson, kiteljesedhetne ezzel 5.hullám.

#395582 Hathor Előzmény: #395579

Végül is nem tudom zártál-e, de ezt az írást pénteken este igen, amit Budfoxnak írtál ,-)

Én nem merek Randomhoz menni, nekem KBC is necces, nem tudom elfelejteni a régi Equitasos balhét sem.

#395580 Rozsdáskilincs Előzmény: #395579

Dilemában vagyok most. Nyitottam számlát a randomnál. Hogy kitudjam használni az olcsóbb jutit ki kellene dolgoznom oda egy pörgősebb rendszert. Ezen agyalok napokóta.

#395579 Rozsdáskilincs Előzmény: #395575

beirtam keres vissza. Már nemtom pontosan mit de valami ilyesmit. Lehet zárok ez volt a lényege. Nem mindennap van kedve az embernek irogatni. Főleg ha ellene megy:) Van mikor be se irom hogy léptem:) A másik hosszabb poziukat veszek fel igy nem is nagyon van mit irni róla nap mint nap.

#395575 Hathor Előzmény: #395571

az már számomra mindegy milyen ütemben megy, Mögötte nézem a keresletet a sávot elhagyva, forgalommal, mennyiséggel.

Hiányollak, amikor ellenkezőleg megy a piac, mint ahogy várod, két napja megint nem írsz hati topikba. Múlt héten madarat lehetett veled meg Buddal fogatni. ,-)

S&P-ben közel a csati tetőm, allatta 1300on 200MA 4órás charton, az indik túlvettek lesznek 1300nál, ott megállóra számítok, lefordulásra, ott kijelőlve elliott 5ös pontot.

#395571 Rozsdáskilincs Előzmény: #395545

Nem akarok bele vauizni a stratégiádba de azt azért megemliteném. Ha elhagyja a sávot akkor sem úgy fogja tenni hogy beáll egyirányban és megy mint a meszes:) Ha csak nem történik valami extra helyzet. Többnyire nyögvenyelősen kikukkant visszazuhan és ezt teheti akár éveken keresztül. Csak amiatt irom hogy felkészülj kellőkép az esetleges csalódásra. Nem könnyű pénz a kereskedés!

#395566 Hathor Előzmény: #395557

S&P 4órás chartom így néz ki.

http://postimage.org/image/1rli0mbvo/full/

Van benne egy hatihoz hasonló csökkenő csati, aminek felén már túlmentünk ez pirossal, mögötte háttérben elindult egy minor trend rózsaszínnel jelőlve az emelkedő csati a csökkenő csati aljától. Abban el tudok képzelniu egy felfutó elliottot, azt kékkel próbáltam, de kicsi a chart hozzá, messziről van nézve, majd lehet közelebb hozom bemutatni, eszerint 5-ös pontot csinálhatjuk, amivel elérhetjük S&P csökkenő csati tetejét, de már most is hármas csúcs fölött vagyunk.

#395557 Hathor Előzmény: #395539

Jó elírogattam néhány topikban itt, most néztem piacra reggel óta, látom beesett ahogy vártam a 15perces túlvett zónából S&P.. ami lehúzta hatit is.

HAti futikra mozog, prompt meg HUF, Euro, CHFre kb. :)