Nem tudom mi az adat, de adtam az első másodpercekben egy shortot neki, ahogy megjelent egy kis negatív leszurás, DAX-ban S&P-ben.
Nem tudom mi az adat, de adtam az első másodpercekben egy shortot neki, ahogy megjelent egy kis negatív leszurás, DAX-ban S&P-ben.
Nem tudom mi az adat, de adtam az első másodpercekben egy shortot neki, ahogy megjelent egy kis negatív leszurás
rendben, köszi holnornak a tájékoztatást. Szépen kitotozta :)
lehet fáradt vagyok, át kell még egyszer az értelmezést is olvasnom :D
akkor biztos.. meg mellette ingatlan ügyeket is intézek..
elolvastam még egyszer.. kb ezt mondtam én is, csak az utolsó mondat a kapzsiság nem volt nálam teljes.
S&P? igen, akár mint Buxban.
Bingó:D
Óráson léptem tegnap és nem naposon. Óráson is dobom.
Hathor az sp-n lehet egy duplaalj is a képeden
"Tegnap forditottam": shortból longba lépett.
"A szokottnál korábban léptem": nm volt meg a szokásos setup.
"rövidebre is terveztem": az előzőekhez képest rövidebb ideig tartja (legalábbis most így tűnik).
"egyszóval kapzsivoltam": nm a megszokott módon cselekedett, eltért a szabályaitól a kapzsiság miatt.
szvsz :)
na le is jött S&P, egyelőre 1300.25nél vagyunk..
ez is valami, számlán elég gyenge, pedig van rá nyitva pár pozi 1303.5től le.
szerk: uncsi, lezártam 1800dollár nyerővel 1300on
Nincs tétje demónak..
nehezen tudom értelmezni írásaidat :)
"Tegnap forditottam. A szokottnál korábban léptem be és rövidebre is terveztem, egyszóval kapzsivoltam:)"
akkor tegnap zártál shortot, azóta longban ülsz, de rövidebbre tervezted ezt a longot, de kapzsi vagy és vársz még?
1303.5ön adtam még.. megpihenhetne már :) még egy óra az adatig..
megnézem már milyen adat lesz.
BUX megpihent, már nincs messze a 23Ks céláram benne.
200napost felszurkálta, aztán most rajta piheg pont.
Lehet sokan olvasnak és várjuk együtt S&P megállóját. :D..
az alacsony díj miatt én is prögősebbre váltottam. meglátjuk, h megy.
Tegnap forditottam. A szokottnál korábban léptem be és rövidebre is terveztem, egyszóval kapzsivoltam:)
Minden brokicégben van kockázat kérdés nyilvánosságra kerül e a stikli. Ha ritkán kötsz hosszúra akkor nem olyan vészes a dij, ha ugrálkós vagy akkor számit sok összetud jönni 1 év alatt.
200napos mozgónál van BUX
S&P is súrolja a 200MAt 4óráson, kiteljesedhetne ezzel 5.hullám.
Végül is nem tudom zártál-e, de ezt az írást pénteken este igen, amit Budfoxnak írtál ,-)
Én nem merek Randomhoz menni, nekem KBC is necces, nem tudom elfelejteni a régi Equitasos balhét sem.
Dilemában vagyok most. Nyitottam számlát a randomnál. Hogy kitudjam használni az olcsóbb jutit ki kellene dolgoznom oda egy pörgősebb rendszert. Ezen agyalok napokóta.
beirtam keres vissza. Már nemtom pontosan mit de valami ilyesmit. Lehet zárok ez volt a lényege. Nem mindennap van kedve az embernek irogatni. Főleg ha ellene megy:) Van mikor be se irom hogy léptem:) A másik hosszabb poziukat veszek fel igy nem is nagyon van mit irni róla nap mint nap.
az már számomra mindegy milyen ütemben megy, Mögötte nézem a keresletet a sávot elhagyva, forgalommal, mennyiséggel.
Hiányollak, amikor ellenkezőleg megy a piac, mint ahogy várod, két napja megint nem írsz hati topikba. Múlt héten madarat lehetett veled meg Buddal fogatni. ,-)
S&P-ben közel a csati tetőm, allatta 1300on 200MA 4órás charton, az indik túlvettek lesznek 1300nál, ott megállóra számítok, lefordulásra, ott kijelőlve elliott 5ös pontot.
Nem akarok bele vauizni a stratégiádba de azt azért megemliteném. Ha elhagyja a sávot akkor sem úgy fogja tenni hogy beáll egyirányban és megy mint a meszes:) Ha csak nem történik valami extra helyzet. Többnyire nyögvenyelősen kikukkant visszazuhan és ezt teheti akár éveken keresztül. Csak amiatt irom hogy felkészülj kellőkép az esetleges csalódásra. Nem könnyű pénz a kereskedés!
S&P 4órás chartom így néz ki.
http://postimage.org/image/1rli0mbvo/full/
Van benne egy hatihoz hasonló csökkenő csati, aminek felén már túlmentünk ez pirossal, mögötte háttérben elindult egy minor trend rózsaszínnel jelőlve az emelkedő csati a csökkenő csati aljától. Abban el tudok képzelniu egy felfutó elliottot, azt kékkel próbáltam, de kicsi a chart hozzá, messziről van nézve, majd lehet közelebb hozom bemutatni, eszerint 5-ös pontot csinálhatjuk, amivel elérhetjük S&P csökkenő csati tetejét, de már most is hármas csúcs fölött vagyunk.