Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Re: nincs cím

#395430 _pda_ Előzmény: #395426

na jó, de csak a kedvedért ;-)

megtekintettem a felhozatalt, mennyire agresszív

elmegy

de már a legtöbb helyen agyvérzést kap az ember az állandóan beúszó, felugró, gyökér idegesítő reklámoktól

olyan, mint ha dzsungelben mászkálnál és machetéval kellene utat vágnod a haladás érdekében

#395426 Csusza Előzmény: #395420

Itt a stokin tessék szíves lenni kikapcsolni!

Legyünk sportszerűek, ha érted... :-)

#395420 _pda_ Előzmény: #395310

vannak reklámok?, hmmmm, észre sem vettem

jahhh, biztos az a hülye adblocker :))

a fene a jódolgát, aki kitalálta :P

#395419 _pda_ Előzmény: #395371

"Talán öröm az ürömben, hogy közben szépen nő a regisztrálók száma, részben hála a Portfolio-nak is.

A regisztráció 1 dolog, a másik pedig mennyi aktív tag tevékenykedik az oldalon."

kb, ez is beltenyészet :)), amelyik meg nem, az átjáróház, ez a választék ;-)

elég csak ránézni a fórum főoldalra, csak ismerős nickek

ettől még lehet jó ranking -je ha van mögötte tartalom

na az a nehéz

#395417 Csusza Előzmény: #395414

Én is szeretlek téged! :-D

Mostanában egyébként tényleg rendesen megy (nálam) az ódal.

Ja, meg jók a hirdetések, vagy 5-öt megnéztem ma is... ;-)

#395407 Kissherceg Előzmény: #395406

uhh, akkor csinálok pár angol oldalt. Stockyé jóval több, tízszeres felett van, de még mindig karcsú a többihez képest.

#395406 zeeh_ Előzmény: #395369

Nálam pont fordítva.

Ügyesebbek kereshetik a listákat itt-ott, hogy milyen kulcsszavakra mennyit adtak és azokra fel lehet építeni egy-két új oldalt... :)

#395384 Kissherceg Előzmény: #395371

PR-os nem kell, sales köllene, de lehet saját kezembe veszem a dolgokat. Eddig probáltam bekerülni a nagy cégekhez, de lehet felesleges, mert ott kicsi vagyok :)

Fő állásban kéne vele foglalkozni.

#395371 pepe01 Előzmény: #395367

Igen, kell 1 jó piáros.

Nem egyszerű a mai magyar valóságban üzletelni.

Hajrá, kitartás!:)

Talán öröm az ürömben, hogy közben szépen nő a regisztrálók száma, részben hála a Portfolio-nak is.

A regisztráció 1 dolog, a másik pedig mennyi aktív tag tevékenykedik az oldalon.

Bevallom függő lettem, néha naponta több százszor nyitom meg a különböző topikokat.

#395367 Kissherceg Előzmény: #395330

mert most nincs lóvé. Kiköltekeztem :) Azért nincs lóvé, mert kivásároltam tulajdonos társat és fejlesztettem meg új oldalakat programoztatok. Azért ezeket összeadod nem kevés pénz. A stocky tavasszal 0 Ft-ot termelt szemben a 120.000 Ft feletti fix költséggel (ennél több ment el rá). Sajnos a cégek nem tartják be ígéretüket, ezért kicsit nehéz. Stockyra akkor fogok megint sok pénzt fordítani, ha kitermeli. Ha van nyereségesebb és jobb ötletem, akkor abba ruházok be jelen körülmények között.

Egyelőre itt design fejlesztés van, motor költséges. Ha beindulnak együttműködések akkor észreveszitek a változásokat, mert most már mérete bőven adott hozzá. :) Nem egyszerű ez a piac és ügyesen kell lavírozni.

#395334 zeeh_ Előzmény: #395326

Gugli akkor tejel szépen, ha angol nyelvű az oldal és ebből adódóan angol hirdetések vannak a külföldi látogatók miatt. Magyar hirdetésekre vicc szintet hoz...