szóval Portfolio online...nekem is az van , de azon csak a real time ot nézem...hol kell beállítani a német részvényeket ?
amúgy a Questor - webróker -el kereskedem.
szóval Portfolio online...nekem is az van , de azon csak a real time ot nézem...hol kell beállítani a német részvényeket ?
amúgy a Questor - webróker -el kereskedem.
nekem egy kutya, hogy a tetejét, vagy alját húzom, a végeredmény ugyanaz.. már megint a szabályok.. :)
számomra divergencia-divergencia..
akkor irány a mélység ,-)
Na valamit buxról is.
Ez emelkedett AHOGY VÁRTUK már tegnap is :D
nagy meglepetés nem ért, max annyi, hogy többet vártam volna, de majd eljön az a 23K bux még ,-) nem kell mindent rögtön.. egyébként is több mint 2% lenne..
Sziasztok, mennem kell...
Az macd-nél a piros vonaladat a völgyek ALÁ kell húzni, és ha így csökkenő a trendje, akkor bullish slingshot.
Ha oda húzod, csökkenő lesz, te is látod
Portfolio Online tőzsde
Az osztrák és a német részvénykkel az ALAP- ból lehet kereskedni, de megvan a PRO hozzáférésem is.
Az ALAP-ban késleltetett adatok vannak, a PRO-ban real time, de emellett előfizetek a markersra is. (Ottan nézem, hogy mikor nyissam codalatos shortjaimat a hatiban, amin aztán hónapokig bírok üldögélni :)
A német részvényeket, mint írtam a portfolio global tréder késleltett grafikonján elemzem, a realt a finanzen.neten nézem.
Na, asszem itt egyben mindent leírtam erről a témáról.
Ez késleltetett grafikon, de a realt a finanzen.neten nézem
Én a Portfolio Global Tréder grafikonján elemzem
Nézd mááá, azóta lejjebb ment, 50,56 :)
Óráson és 30 percesen is mutatja. Az macd alján csökkenő, az árfolyamgyertyák alját összekötve emelkedő vonal. Most az előbb zártam 50,72-őn. Rsi kezd magas lenni.
Szerk: a bullish slingshotot mutatja
Oti elég jól tartja magát,Molly viszont csapnivaló...ebből nem megen csak dagonya lesz?
megnyitottam Daimler chartot, mit kell nézni? napos grafikon, utolsó dupla csúcsot? Vagy óráson itt a nagy megszaladást, az van divergenciában stoch, macd-vel és letörést vársz a nagy kiugrásból?
A német részvényt 0,75-ös szorzóval beszámítják a hati bukó fedezetembe :) Már alig várom :)
helyes..bárcsak ott tartanánk már hogy te is shortolod velem együtt....de jó lesz majd..együtt örülünk :-))
Aranyos Budfox!
Én is ültem, veled együtt a hati shortomban, de a múlt héten nyerővel lezártam.
Letörni akkor fog érdemben, ha a divergencia nem a 15 percesen, hanem a naposon mutatkozik.
Ne búsulj, jövő hónapban én is shortolom a hatit, nem leszel egyedül. Nem is emlékszem, hogy valamikoris longot nyitottam volna rá :)
1 jó adat egy rossz. na most merre...gondolom fel :-)
:)
Tiszta felüdülés egy normálisan elemezhető tőzsdén is játszani.
Bullish slingshot, oké, felmegy és nincs mellébeszélés :)
A portfolion lehet már osztrák és német részvényekkel játszani, nagyon élvezem.