13:00 és 14:00 között próbáltál belépni?
Nálam is tökéletes, gyors, még fel is tűnt, hogy ma semmi error.
Több böngészővel is próbáltad? Esetleg nálad van valami hiba.
Próbáld meg külső gépről vagy nemtom. Most is 3-szor nyomtam az oldalra, mire most egyszer bejött. :-(
Nem mondanám, ha nem így lenne.
ma és tegnap egyet sem láttam.
A blogodon kívül milyen oldalaid vannak még?
Tovább nem offolok.
:))) majd meglátjuk :) Regisztrációs dátumhoz és hozzászólás számhoz lesz kötve. Illetve az összes oldalon regisztráltnak kell lenni, ami a tulajdonomban lesz :))
Pedig ma is sajna majdnem egész nap server error.:-(((
Most is 4.-edszer frissítettem, mire be tudtam írni ide. Ha megy is, nagyon lassú az oldal.:-(
Jaj félreértettél.
1 személyes Zrt-nek vagy NYrt.-nek mi értelme van?
Na jó elég lenne egy kedvezményes jegyzési lehetőség, mint a CIG-ben volt:)
jahh, éppen hogy csak kivásároltam a társtulajdonosomat most akarnék újabbat? :D
A reklámozásban sok pénz van. Ha sokáig rágom a füled, talán kapok 1%-ot a cégből:)
egyébként honlapcsalád megy majd tőzsdére, nagy cash termelő képességgel :)
most volt egy kis egyezkedés a szolgáltatóval ahol a szerver van, de az ügy megoldódott. Adatbázissal még mindig van gond, de normál körülmények között nem kéne érzékelni. Ez ilyen gagyi reklám sajnos, kevesebbet fizet, mint a google, csak szoktatom a szemeteket. :)
Látom fut a szekér, tömegével vannak már hirdetéseid.
Remélem nem csak jutalékot fizetnek neked.
Továbbra is fennáll az ajánlatom, ha tőzsdére szeretnél menni, beszállnék némi tőkével!:)
Vicc nélkül kérdezem, miért nem fut a honlap rendesen?
Majd minden napra jut egy ledobás, vagy el sem érhető.
nekem lehet, összegből bármekkorát elfogadok :) és még annál is nagyobbat. Ráadásul látogatottság is magas :P :)
Kinek fizessek, hogy működjön folyamatosan az oldal?
Végre fel tudtam lépni, több órán keresztül nem tudtam elérni az oldalt!
:) elnézést.
:) elnézést.
Ki lehet ez a beiró elég gyakran irogat de mindig ugyanazt:D Ki kéne tiltani:D
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.9 (Debian) Server at stocklandyard.hu Port 80