Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#395226 Margaretta Előzmény: #395223

Igen, ez egy sima divergencia.

A Daimlernél van most egy bullish slingshot, arra játszom.

Markersem csak a jövő hónaptól lesz, de ígérem, hogy ha akkor slingshotot látok, mindig felteszem, mint régebben :)

Most épp számlát váltottam és nem éri meg pár napra megvenni kétezerért a markerst.

#395217 pepe01 Előzmény: #395213

Kedvenc sorozatom egyik konzervatív szereplője, tehát olyan mint Én :), bár a maffiának nem vagyok tagja!

Hatiban inkább 23040 az ellenállás, ma talán abba verte be a fejét.

#395214 BudFox Előzmény: #395211

viszont most holnap lesz a Görög szavazás...az bekavarhat rendesen...meg ha rossza adatok jönnek...bár az meg csak 20 percig érvényes...áh..ki fogják húzni maximumig..hogy utána meg réssel essen lefele...sejtem én.

#395213 Hathor Előzmény: #395211

Brutál rosszak ezek az avatorok..

:D

de gondolom ez a cél, idóta poénosokat sem bírom..

mondjuk egyik figurát sem ismerem, sem ezt az embert, sem rozsdáskilincsét, sem a kisembert..

nem vagyok veletek egy hullámosszon.. :)

Gálvölgyi, meg szeszélyes évszakokat sem bírom megnézni, de még Hofit sem.... meg a többi nagyon gyenge műsort sem..

nem üti meg a szintemet a nagyfokú baromság.

#395211 pepe01 Előzmény: #395205

Jön a hónap vége (csütörtök), mikor lezárul a 2011-es első félév. Ilyenkor az alapok a bónuszokért sok mindenre képesek! :)

Népi megfigyelés, ha húzzák az utolsó nap akkor július 1-én is menni fog fel.

#395207 BudFox Előzmény: #395200

mindig van valami..hó végi záró, negyedévi záró, félévi záró, év végi záró....hétvégi záró, napvégi záró...áh elegem van..mondanák ki hogy mindenképpen 1500 at szeretnének SP -ben év végére..és akkor lenne legalább egy közös cél..de nem igy..

#395197 Hathor Előzmény: #395196

Minden esetre eur/usd menetel fel, arra megint megnyitottam longot azóta, meg S&Pre;, Daxra is.

Huf meg erősödött, így nem csak itthon van emelkedés.

ebben az illikvid vacakban meg nem csinálok semmit

#395196 BudFox Előzmény: #395195

sorban jönnek a rossz hírek... áll a bál Athén utcáin, nincs B terv, felpuhul a Széll Kálmán terv...

mi a fene folyik itt , minket meg tépnek felfelé...!!!!

#395195 BudFox Előzmény: #395193

mi a fene történt ? SP -0,3 -ról már +0.35 ön...a semmire azért nem kéne 0.7 % ot felmenni..P

#395193 Hathor Előzmény: #395189

na ki is nyomták kint a bollingert fel 5perces chartok, nyitottam is 3instrumentumra longot, ami szépet ugrott fel.. na persze csak demoban.

szerk: amit be is zártam már

#395189 Hathor Előzmény: #395184

Ekkora hullaszagot ami itt van hatiban, rossz ránézni a grafikonra, van hogy 10percig nincs kötés, majd pár darab és újra szünet.. ez durva nagyon. 13.40-14.07 között egy konti sem forgott meg, utána 14.07 után következő kötés 14.24kor.

Nagyon oldalaz most minden pár órája, lesz elmozdulás hamarosan

#395184 BudFox Előzmény: #395166

persze...mert megszédül még a végén szegényke...és mi lesz akkor :D

közbe részvények esegetnek kicsit, meg tépegetik...de a prompt bux az tör előre rendületlenül :DD érdekes ez a számítási módszer .-)