Buxnak tilos még lefelé is nézni! :D
Buxnak tilos még lefelé is nézni! :D
nekünk is van kis svájci frankos hitelünk...van egy kis Nissan note -unk...183 -volt mikor felvettük...autókereskedő bíztatott minket hogy érdemes felvenni, mert úgyis le fog menni a frank, és ezen csak nyerni fogunk.. :DDD én már akkor mondtam neki hogy szerintem téved, de minket ez most nem érdekel, mert kellett a kocsi.
az egész országot igy sikerült bepalizni..aztán most nyögjük a kárát.
SP közbe nekiállt rendesen esni.
Ne bantsd mar a CHF-et, nekem kell a 240-250. :)
Amugy a promptot a felrantasban egy kicsit feljebb vartam. Persze meg elerheti a 22.8-as celaramat.
23.000 viszont ellenállás a határidőben. ma is erről fordult le...szóval még nem biztos a visszateszt. a svájci frank miatt .
ha letörik akkor 20.700 .ra eshet a prompt, hati 21.200 -.ra
hát ha az fáj a többeknek hogy emelkedünk akkor emelkedni fogunk...
USA -0.02 őn...mi meg itt vigéckedünk...akkor most már lefele is illik majd együtt menni azzal a szemétdombbal.
nembaj..én még nem zárok semmit..még várok.
akarom mondani nem 15pontot, hanem 150pontot ment a kép óta..
nem javítok bele, mert elrontja a linket.
tegnap esti 15perces képem folytatva :)
még csak 22532ön van itt a 20perccel ezelőtti árfolyam a késleltetés miatt, de azóta 15pontot ment még fel..
http://postimage.org/image/1e8nigqzo/
meg kéne néznem az órás fordított fej-vállamat is hol áll...
Tegnap felkötötték a piacunkat,mert megelőlegeztük az usák emelkedést,most meg máris +1% ban vagyunk,ezt épeszű ember nem nagyon tudja követni,a bábszínház ehhez képest kutyafaxa...
Ma mondjuk nem volt mire esést várni, engem ez is bosszantott fel, hogy nullába nyitottunk és semmi érdeklődés nincs, most így korrekt szerintem.
KT 320továbbra is.
Kb. 2 Ft-tal lejjebb van a CHF. Melyik zugvaltoban nezted?
Amugy ugyis felfele fogunk menni, mert most az faj tobbeknek megint.
chart alapján belefér, ha nullával esünk az sem jobb, egyforma..
Nulla forgalommal,de felfelé tartunk,bámulatos ez a semmiből jövő erő...
Elértük 22.550-22.600as szintemet promptban, 300 a KT..
ez súlyos nagyon
svájci frank 227,91 nem lesz ma emelkedés...nem tudunk.
ennél már nincs nagyon lejjebb pffff...
az elemzők meg csak elemzik tovább a BÉT -et mintha minden nap 20 milliárdos forgalom lenne..nevetséges.
fordított fej -váll.....emelkedés...stb..
még szerencse hogy van MACD grafikon is.