Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#394876 BudFox Előzmény: #394867

pedig ma semmi érdemleges nem történt...

le kéne már minősíteni valaki ahhoz hogy tovább essünk...alapból nem tudunk lefelé menni.

#394872 pepe01 Előzmény: #394867

Látod, kezd bejönni a jóslatom.

júniusban már nem érdemes shortolni, jön a félév zárás.

#394856 BudFox Előzmény: #394854

jah..átmegyünk...

Na szépen tépik ezt a szemétdombot...semmi sem javult mára..de azért biztos ami biztos tépik fölfelé...

még jó hogy USA -t is leminősíthetik bármikor :D

megőrült a világ.

#394853 BudFox Előzmény: #394851

akciózik most a városban is két fagyizó..meghírdették újságokban is..egy csomó pénzbe került biztos....aztán sor sosem áll ott..egypáran lézengenek csak..

áh...válság van ...akármit csinálhatsz az embereknek nincsen pénzük...

Tortát is csak akkor rendelnek hogyha fizetés utáni hétvégén vagyunk...mindig azon röhögünk hogy érdekes módon itthon mindenki a fizetés utáni 2 hétben született..:-))) hónap végén 1 árva gyerek nem született szerintem..a rendelések számát ha nézzük :DD

#394851 akpo7 Előzmény: #394848

Rosszul marketingelted! Aldinal siman tomegverekedes van a 25%-os kedvezmenyeknel! :)

#394848 BudFox Előzmény: #394835

Röhögni fogtok...Itt Sárváron még régebben, mikor nem is volt válság, máshol 80 Ft volt a fagyi...mi nekiálltunk akciózni 60 forintért adtuk a fagyit 1 hónapig

a kutyát nem érdekelte...egy dekával nem adtunk el többet..

ilyen ember a magyar...buta, birka, csukott szemmel megy a világban, és ostoba...ez van.

1 hónap után visszaemeltük az árakat a konkurenciával egyformára..és azóta is annyiért adjuk amennyiért más...nem érdekel.

#394847 BudFox Előzmény: #394824

Hát egy gombócért szerintem is irreális 200 forintot elkérni.. most kb. 60-80 forintból azért ki lehet hozni....de egy extra olasz alapanyagból készült fagyi 100 forintos anyagköltséget is elérheti..

ez az egyik dolog...

a másik viszont az, hogy a berendezések csillagászati áron vannak.

egy fagyipult , ami új és a legszebb, legláltványosabb 2 - 2.5 millió forint

egy lágyfagyigép ( csavart fagyi gép) csillagászati áron van. 3-4-6 millió ft.

egy fagyigép ami a fagylaltot készíti az elmehet akár 10 millió forintig.

Carpigiani például, vagy Frigomat.

aztán kellhet egy pasztőrizáló gép is..ez is olyan 1-2 millió

hűtőkamra - vagy hűtőládák kellenek

egy egyszerű rúdmixer, ami fagyihoz kell az 300.000 Ft.

szóval a gépek amortizációját is valamennyire bele kell számolni a fagyi árába, meg az alkalmazottakat, meg a csillagászati áramdíjat ami egy hónapban van...egy kb. 100.000 - 150.000 Ft is lehet.

a vízdíj se kutya...van nekünk egy lágyfagyi gépünk, egy Taylor, ami vízhűtéses..havonta 25 köbméter vízet fogyaszt működés közben..

szóval ha mindezt hozzáadjuk--már nem is olyan drága Pesten a 210 forintos fagyi.

#394835 Hathor Előzmény: #394830

Mi lenne ha nem 200lenne csak 99Ft? Én csak annyiért adnám, szerintem nőne a kereslet, és mindenki hozzám járna, pláne, ha már nem kiskanállal mérem a 3dekás gombócot, az öt dekás helyett. Strand is lehetne 8ezer/család helyett 3ezer/család, máris többen mennének, és több bevétele lenne az árusoknak, és az üzemeltetőknek is..

El van itt minden szúrva szerintem.

Na de nem offolok többet