alapkamat/365 szorozva a hátralévő napok számával, ugye?
számold ki (hati - bux)/BUX és ezt hasonlítsad az alapkamathoz. :)
:)
mostanában szerinted mennyi az elfogadható KT ? hány pont ?
mert ma volt olyan hogy nagyon lecsökkent.
jó persze, de a rally kifulladóban szvsz és ha nem a tetején adok el akkor mi van, az a tuti ami a zsebben van, ezt az örök szabályt egy életre megyjegyeztem
naa... azért short kicsit gyászosabb volt az elmúlt 9hétben... :) Viszont KT játék miatt nem lett 800.. Én 730on álltam még eladásokkal.
köszi
csak ettem a kefét mert igazából 650-es célárat határoztam meg magamnak (igaz először 800-at) és ott akartam eladni, de nem ment fel addig és hirtelen elkezdett esni, és a mai helyzetben gyilkos a long!!!
gratula!
én kitáraztam a longjaimat, nem akartam megtartani de bátor voltam és rányitottam 1k shortot :-D
13500-as átlagos bekerrel jó kis pízt hozott
Herceg,
Kinézel a maiból egy szigetfordulót? Vagy egy nap kevés ehhez?
Vagy bizakodhatunk a hatis GRAVESTONE DOJI magas megbízhatóságú jelzésében?
a végén még azért kerestem egy picit egy shorttal.. kár hogy hamar vettem vissza..
Látszott már nap közben az összes blue-n, hogy alacsony forgalommal emelkedik. Amikor meg forgalom volt, szinte minden esetben estünk. Vannak shortjaim 445-ről 500-ről és 545-ről is.
köszi szépen
hol zártunk??? és a bux?
Ha jó az irány akkor legyen az a borrvaló...
Reggel még nem gondoltam volna hogy ilyen gyönyörűen lefordulunk jóféle fekete gyertyával,korrekt forgalommal,kivi leszek lesz-e ebből vmi emberes korrekció!
Adtam egy csomag hatit,sztem lefordultunk,holnap kiderül hogy érzéki csalódás volt-e vagy valós :D
Amúgy érdekes ma napközben megelőlegeztük az emelkedést,most megelőlegezzük az esést?
mindegy, longokat zártam 500 felett...