kevés még a regisztrált ügyfél, lehetőségek tárháza :)
kevés még a regisztrált ügyfél, lehetőségek tárháza :)
Beszéltem a Random ügyfélszolgálatával. Sárga csekkes befizetés esetén 4-6 munkanap alatt ér oda a pénz. Annyit írnak jóvá a számlán amennyit a csekken befizettél se többet se kevesebbet.
lokál patrióta vagyok, Ti is lehetnétek azok :))
bereggeltem Én is randomhoz.
jobb oldali banneren keresztül lehet reggelni a randomhoz :)
:)
Javasoltam a Randomnak a jutalék kiírás dolgot adás/vétel esetén, felvették a listára, meg fogják csinálni. Hétfőn jön a Randi új verziója, az már tudni fogja a 4 készletértékelést.
Ezt nevezem ügyfélbarát hozzáállásnak, nem pedig azt, amit a KBC művelt.
na elkezdtem az aktív kereskedést a start szlán extrém kockázatvállalással :D legalább nm unatkozom, míg a pénzem átér.
Elsétálok a Tescoba megnézem azt a Randomos lehetőséget. TescoRandom discont:D Beinditjuk a spórolást a költségeken:D Jó dolog a kapitalizmus versenye:) Éljen a piac! Jövök fiuk és hozom a pénzem is:D
A betűtípus, betűméret változtatásával majdnem PETI kinézetűre lehet szabni.
Jó lenne, ha belekerülne az is, hogy adás-vétetkor látszódjon a jutalék mértéke.
nm csoda, van némi átfedés a fejlesztői csapatban is :)
szerk.: előttem is egy csomó áruhiteles és hitelkártyás volt :D
Szokni kell a felületet, kicsit gagyibbnak tűnik PETI-hez képest, de majd idővel megszokják a szemeim. Egyébként totál Equitas feeling a Netboom és sok hasonlóság van PETI-hez képest is.
Ezt nem értem, ugyanis én kaptam egy csekket amin befizettem a pénzt. A csekk a random nevére és adataival volt kitöltve, annyi hogy rá kell írni az ügyfélazonosítód. A honlapon is fel van tüntetve a csekkes befizetés. Hogy érted hogy soha nem is létezett Randomos csekk?
kerinfó: jobbklikk a részvényre majd instrumentum eltávolítása
Mégsem, mert kiszedtem a pipákat, de a kerinfoból nem tűntek el.
Kereskedési listából hol tudom kitörölni a tolvajrészvényeket Randiban?
Update: Tárgytalan, megtaláltam.
Átutalás ügyfélszámla terhére másik
brókercégnél vezetett számlára
Ingyenes
Amennyiben a fogadó
számlát is a Keler Zrt.
vezeti
http://online.kbcequitas.hu/data/23_kondicios_lista_20110316.pdf
Ez van a kondi.listában most még ez érvényes.