Én már sokat sírtam shortban végignézve ezeket (Szerintem többet shortolok mint Bud! :D), így nagyon nehezen tudok kifuttatni nyerőt.
Én már sokat sírtam shortban végignézve ezeket (Szerintem többet shortolok mint Bud! :D), így nagyon nehezen tudok kifuttatni nyerőt.
én addig ütném, amíg vissza nem menne 530 alá, csak hogy tudja, hol a helye.
Aztán persze megsajnálnám és jól bevásárolnék belőle :)
én addig ütném, amíg vissza nem menne 530 alá, csak hogy tudja, hol a helye.
Aztán persze megsajnálnám és jól bevásárolnék belőle :)
1% minusz körüli Usa futik nem is vészesek, több mint 1% dollár erősödéssel és 4% olajár eséssel nézve. 50perc adatig, gondolom itt felrángatják a buxot szokás szerint...
félnek ráadni...jön még egy adat majd. új lakás eladások...ma irgalmatlan szakadás lesz kinnt ha ez igy folytatódik...
Egyébként a Telekomot sem értem ahogy izmozik, szivem szerint olyan pofont adnék neki, hogy visszakerül a helyére, és esik vagy 3%-ot!
Hmm, nem tudhatjuk egyenlőre. Mint azt sem, hogy minek van 530as Kt ilyen piaci környezetben :S
Egon szerint 22.100 és 22.000 is támasz..más-más időtávon...remélem nem pattan.
22.000 prompt bux előtt zárom a shortokat. Ha esik, ráadok inkább, de néha olyanokat tud pattanni, hogy shortban végignézni sírás... Habár itt a kisörgög, saját árnyékomon túlléphetnék... Bukót elvágni, nyerőt kifuttatni... Nem a nyerőt vágni el. Hamarosan eljön az igazság pillanata...
Én meg nem voltam gépnél és záródtam 683-on. Muszáj volt valamit betennem, mert ha visszafordul akkor ez volt kb. a 23. alkalom, lassan 2 hónapja rohadt a nyakamon... :)
De már a visszanyitás foglalkoztat... fenébe! :)
rossz adatok jöttek, megint ráadtam...holnap ha megint rosszak jönnek ráadunk
Fogalmazzunk úgy, hogy üzleti érdek... A vér nem válik vízzé :----)
Egyébként rendkivül lényeges a hazafiság, amikor megvan a nemes cél. De amikor azok a legnagyobb gazemberek, akiknek példát kellene mutatniuk, akkor nyilván nem fogom magam alatt vágni a fát. Valahol reménykedem hogy ez változni fog...
Ricsi által ajánlott irány mi is? Daxli?
Hát nemtom mennyire értelmes dolog most vásárolni,jóféle esős időnek tűnik most...
bárcsak annyi pénzem lenne..egyébként ráborítottam volna :-))
no, megint szépen megyünk le
Átmeneti hazafiság ? :-))
Remélem ráboritasz a piacra vagy 1000 hati shortot, akkor teljesül az én vételem is :) -mert jelenleg úgy néz ki, hogy bejön újra hogy a vételi ajánlatom felett 10ponttal fordul a piac...
Hm, úgy döntöttem az elmúlt 3év short után, itt az ideje longolni! Minden emelkedett idáig, ez biztosan jel!
Éljen a hazafiság veszem a papírokat! :))) Beálltam 22620-ra vételre, amilyen mákom van, 10ponttal felette fog fordulni...
Ui.: a vétel csak átmeneti, egyébként természetesen lefelé várom a piacot.
a kis lokál patrióta... :D