Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: jf

#393913 BudFox Előzmény: #393902

ennek örülök...

Mondjuk lehet hogy mondják egypáran hogy milyen gonoszak vagyunk meg hogy shortoljuk, meg izzé....

tudjátok mit mondok ? omoljon már össze ez az egész franc rendesen...nekünk itt Magyarországon igyis úgyis elég xarul megy..ennél rosszabb már nem nagyon lehet úgyhogy csak rajta.

Re: jf

#393902 Vitisaureus Előzmény: #393890

Jessz!..... Az abandi bébinél hülyén nyitott shortom is nyerőbe fordult ma! Sajna a kbc-nél július 1 től előrelépésnek kommunkiált visszalépés lesz, úgyhogy én is lépek a Ricsi Mester által ajánlott irányba. Addig ki kéne csukni, tehát remélem lesz még egy kis "BudFox trend"...

Re: nincs cím

#393900 sbbacsi Előzmény: #393891

Remélem. És minden arra mutat, hogy nem lesz itt felfelé már... csak az agybajnak az a jellegzetessége, hogy olyankor és úgy jön ahogy nem kéne és nincs értelme. :)

#393891 BudFox Előzmény: #393856

nem lesz itt felfele agybaj szerintem...azt a trükköt már 86 -szor eljátszották másfél év alatt..megváltozott a hangulat.

de ezért kell magasról shortolni....:D mert ha megtépik se lesz semmi károd belőle.

#393858 Rozsdáskilincs Előzmény: #393852

Érdekes! Szvsz nem véletlenül mondta Ő megtette amit lehetett a cégeknek is tenniük kell. Valami ilyesmi jön le, nekem

#393856 sbbacsi Előzmény: #393852

Lehet, hogy csak viccelt. :)

Én amúgy annyira nem élvezem ezt az esést full shortban sem, mert sok a rossz tapasztalat régről... Bár itthon a korrekciós nyugati mozgásra sem reagáltunk, de valahogy ennek sem merek örülni. Egyszer kapja csak el vmi agybaj őket kint/itthon és meghúzzák egy nap alatt annyival, mint amennyit 3 hét alatt "estünk" (csorogtunk).

#393852 BudFox Előzmény: #393844

jah..

képzeld el..Börni bácsi tegnap bejelentette hogy valóban lassul a gazdaság...és hogy nem érti hogy miből is fakad ez..meg hogy vissza kell venni a várakozásokat. előrejelzéseket..

pff.f...egy olyan ember mondja ezt aki még a süllyedő Titanicon is azt mondja hogy semmi baj, minden rendben...akkor elképzelhetitek hogy mekkora a baj..ha nyilvánosan elmondja mindezt.

Re: hk

#393834 Kissherceg Előzmény: #393822

ááá vazzeg. Nyitóban hati vétel, beálltam 935re eladni. Majd kiderült, hogy long nem teljesült pedig 910en állltam. Nem kicsit bosszantó...

#393687 pepe01 Előzmény: #393663

Remélem a horvát kormány nem tudja sarokba szorítani a MOL vezetést.

Kár lenne érte.

Re: lk

#393665 Rozsdáskilincs Előzmény: #393656

A talányra gondolsz? azt olvastam.

Mire gondolok alacsonyabb csúcsokat látok amig ez nem változik az én véleményem sefog.

Ricsit szemmel kell tartani a napokban. a matyi meg mindegy szvsz. amiknál is kell 3-4nap mire tisztul a kép addig csak próbának tekintem ami jó short belépő lehet. ennyi. Nálunk az erőjele nem mutatkozik ami igéretes