Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: lk

#393664 Rozsdáskilincs Előzmény: #393656

A talányra gondolsz? azt olvastam.

Mire gondolok alacsonyabb csúcsokat látok amig ez nem változik az én véleményem sefog.

Ricsit szemmel kell tartani a napokban. a matyi meg mindegy szvsz. amiknál is kell 3-4nap mire tisztul a kép addig csak próbának tekintem ami jó short belépő lehet. ennyi. Nálunk az erőjele nem mutatkozik ami igéretes

Re: nincs cím

#393663 Ibiza Előzmény: #393429

nem..én úgy értem a teljes pakkot eladják.. a nyugdíjasat is..valami baráti kezekbe..esetleg a vevő a szavazati jogot átengedi és csak az osztalékra hajt..

Mol miatt sztem nem akarják államadósságot növelni..de muszály volt megvenni..már nehéz volt oroszokat kint tartani.. talán valami bankkonzorcium összeáll.. esetleg otpvel kavarnak egyet.. és átveszik állami pakkot...esetleg mol eladja ina pakkot/egy részét és megveszi az állami részt.. de valamelyik csővezetékes dolog is játszhat..kiderül..utólag persze.

#393656 pepe01 Előzmény: #393650

Nem látok esést, mire gondolsz?

Nézd meg az utolsó blogbejegyzést, ott két blue chipről is írtam és eső trendbe már nem veszek bele! :)

Taktikát váltottam.

A hétvégén írok róla, előző héten amit leírtam, azt a küldés előtt kitöröltem ESC gombbal.

Re: nincs cím

#393654 Fornit Előzmény: #393652

Ott van az a 'részvény' szekcióban, csak esetleg már a 2. oldalon.

Vagy keresés :-)

#393647 pepe01 Előzmény: #393645

Ebben az állásban lehet vizsgálni az egyes alkotók fénytörési tulajdonságait stb.

Egyébként világos lenne az egész kép:)

Nagyon kíváncsi vagyok meddig táncolunk a támaszon.

MOL nyomás elmúltával indul fel az index.

#393637 pepe01 Előzmény: #393584

OFF

Gránit vékonycsiszolat bifokális mikroszkóp alatt kereszt nikol állásban.

Nyári pangás, feltehetőleg nem lesz komolyabb mozgás.

Re: kl

#393634 BudFox Előzmény: #393621

a pénteki várt makro adatokat nézzétek...az rendelési állományra nagy javulást várnak, a GDP -re is jobbat várnak..márpedig annyira nem lesznek jók az adatok..lesz itt vérfürdő ha eladásra kerül a sor.