off
tudtam, h ismerős vhonnan :D de a képen nm Stokes bácsi látható, ő inkább egy buldoghoz hasonlított. bocs a rajongóktól :D
szerk.: most meg már Stokes. ti szórakoztok velem :D
off
tudtam, h ismerős vhonnan :D de a képen nm Stokes bácsi látható, ő inkább egy buldoghoz hasonlított. bocs a rajongóktól :D
szerk.: most meg már Stokes. ti szórakoztok velem :D
Stokes bácsi :DD
na ez a jó avatar :)) Ivy is itt van valahol ?
On
USA kinyitott..de valami irgalmatlanul alacsony forgalommal...már szedik az uborkát az 5. sugárúton biztos :D
Oti hősködik vagy példát mutat vajon? :D Hati nem agresszívkodik annyira .....
OFF
Amennyiben lecseréled a jelenlegi avatarod, akkor megmondom:)
Izgalmas a nap, csak nem a hati kereskedés miatt.
fejlett kieggyensúlyozott piac a mienk:D
Na jó, Hatiban a spread: 1ft 40vételen 22999ft-on, 23000en eladáson kb 15db.
Kereskedésen kivül mindenre jó, nézni, anyázni, stb..
OFF
Pepe
Áruld el hogy mivan a képen, légifoto, szemétkupac, nem fogok tudni aludni emiatt:D
Veszélyes a jövőbe látás:D Lehetősége a piacnak megvolt nem élt vele eladták.
nembaj..jól mulatunk :D
ezt az unalmat ami itt megy...uborkaszezon keményen....50-60 forintos mozgások...gyötrelem.
nem ment, még egy picurka fehérgyertyárase futotta, csak ilyen visszahúzkodós nemánra volt keret, kapzsi aljvadászok. Az első gyanus jelre hajigálni kezdenek majd:D ár nem számit csak ne legyen náluk:D
Jaj már megint magamat szórakoztatom:D
Of course, bár számomra még mindig hihetetlen ez a szenvedés, amit itt tőzsdének neveznek.
Most ismét konzervatív vagyok:) 201-as átlaggal 15 napra vettem Pannuniont. Fél hónapra bruttó 5%-os hozam nem is rossz.
Jah,ezt a szintet gondolom nem mostanában törjük addig hati dagonya 22900-232500...mennyi volt az elmúlt napokban hati csúcs?23300 ig ha jól emlékszem nem ment el...
kicsit még szakadhatnánk..olcsóbb lenne a vétel. így túl drága:-)
inkább a csarthoz kösd mint a naptárhoz:D konzervativkám:)
Igéretes short setup van újra kibontakozóban:) beletelhet pár napba mig kirágják
Arra gondoltam, hogy félévi záró után nyitom vissza a lezárt shortokat.
Longban hiányoltam én is,most már nem :D