Ez nagyon jó! :D
Mai tevékenykedésem:23050ön nyitott próbalong ugyanott zárva (erre a szintre álltam be tegnap is,de nem kaptam)Majd ugyanott short nyitás :D Gondoltam lesz vmi kori..
Ez nagyon jó! :D
Mai tevékenykedésem:23050ön nyitott próbalong ugyanott zárva (erre a szintre álltam be tegnap is,de nem kaptam)Majd ugyanott short nyitás :D Gondoltam lesz vmi kori..
off
Olyan mint a Tollas Szuszók története:) Mire megismeri a titkot már késő a nehéz napokat már megélte:)
Egy mese a Szuszók titkáról(szeretem a meséket)
On
hamar elszállt a vételikedv
A zelóta egy különleges madárfaj, a veréb közeli rokona. Arról lehet megismerni, hogy bárhányszor megkopasztják, mindig új tollakat növeszt a hátán.
Kitartó fajta, nem tanul a hibáiból, túlélése egy evolóciós csoda.
Leggyakrabban rossz befektetések és tőkepiaci szopatások környékén fészkel.
Magyarországon gyakori, áttelel.
:)
Milyen emelkedés kolléga?
Usa itt punnyad 1300 alatt mióta beesett, kis rángásokkal. Bux pedig kb amióta beszéltünk 3 héttel ezelőtt a témában kb esett 500 pontot, vagyis 2%-ot, ez kb egy normális kereskedési nap mozgása. Oti zárók két hete 5840, egy hete 5801, most 5780 , hát itt fantasztikus mozgások vannak. :)
Ettől még jöhet amit vársz, de az ellenkezője is éppen.
Off
Mi lehet az a zelóta? És most már az is érdekel ország melyik felén használják?
Ja azok lennénk mi madcsarok:)
Nem tudom, lehet hogy kezdek zelóta longos lenni :)
Rozsdáskilincs, köszi a linket, igen hasznos darab. Hungary 14 vagyunk ha jól látom.
Én a MOL helyében srtómanok segítségével szépen apránként felvásárolnám az INA szabadon levő részvényeit...majd szavazáskor előre meg lenne beszélve hogy a MOL -al együtt szavaznak...
oszt' el is van rendezve a dolog...
egykét milliárdos kéne...ki mondja meg hogy kinek a pénzéből vették az INA részvényeket...azt mondanám hogy magánbefektetés.
Nem látni az erőt,Rg beverte a fejit csökkenő csatiba,Otinak nem megy az 5800 sem,Molly is gyengus...Te hogy látod a felfelét?
Wow...kemény 60 pontot tudtunk emelkedni a tegnapi USA után :DDD
felfelé nem követjük az emelkedést..ez a jó hír...ha már lefele nem tudtunk 1000 pontot esni még...
várhatjuk mikor elfogy USA -ban a pénz, és fizetésképtelenek lesznek.
Még lehet :) szerintem a nyitórést betölti.
stooq.com ma nem kap semmilyen BUX részvény adatot, mivel fogok így elemezni? :(
Amúgy remélem harmadik rávásárlásom már megmarad...
Mégsem lett hatim..
Ennyire kellene a pénz?
Vesznek 21,2%-ot , de azt a maradék néhány százalékot viszont értékesítik?
Sziasztok!
Az upstreamhez felvett kollégákat el szokták vinni az INA egyik horvát offshore platformjára.
Nehogy már megszakadjon ez a szép hagyomány! :)
szerintem az állami kézben levő pakkot árazzák.. talán valaki átveszi de meghatározta a következő 30nap záróárának átlagán veszi át.. sokat kereshet ha kicsit betámad..
de az sem kizárt a mol inás részét akarják oroszok.. kicsit nyomást gyakorolnak.. 16k-nál érdemes lehet venni..oroszos módszerek...
Nemtom nekem nem tetszik. Ina lángol, mol vezért horvátok vesztegetéssel vádolják. Hosszú csata lesz