Ha beteszed ide a kondíciós lista összehasonlítását, akkor szívesen fogadják biztos. Ha van időd persze. Én speciel nem látom hogy jobb lenne bármiben is a kbc kivéve a money transtfert illetve, hogy náluk már külföldi piac is elérhető.
Ha beteszed ide a kondíciós lista összehasonlítását, akkor szívesen fogadják biztos. Ha van időd persze. Én speciel nem látom hogy jobb lenne bármiben is a kbc kivéve a money transtfert illetve, hogy náluk már külföldi piac is elérhető.
Mindenki csak a kereskedésre összpontosít. Lehet, hogy tódi vagyok,de nem értem.Töltsétek le mindkét kondíciós listát, nyomtassátok ki,tegyétek egymásmellé és egy pohár bor vagy jégkrém elmajszolása mellett hasonlítsátok össze!
Még valami. Érdemes a pénzt kpban vagy postai csekken rátenni a számládra, mert banki odautaláskor 1%-os ktggel dolgoznak, ami sztem sok. A kp befizetés megér ennyit, főleg ha milliókról van szó, egyébként is megfelelően nagy összegnél akár több havi realtime árát is megspórolhatod. A visszautalás normál áron van.
még annyi kiegészítés, hogy a realtime havonta 1 ársáv: 990 Ft 5 ársáv 2400 Ft
Első hónapban mikor megkötöd a szerződésed és utalsz pénzt a számládra az 1 ársávos realtime díjjat levonják automatikusan a számládról, majd ha megtörtént az első kötésed akkor visszakapod, talán hó végén. A lényeg hogy az első hónapban ingyen 1 ársávos realed van.
+1 ha 06. 30-ig számlátnyitsz és rendelkezel az adott napon legalább 100e Ft-os portfólióval (nem elég a kp) akkor 2 évig garantálják a mostani kondíciókat.
köszönöm,nekem nem volt időm ezekről olvasni de titeket mindig is szívesen olvastalak,pont az ilyen tagok miatt ,gyors korrekt válasz! akkor váltok asszem:)
Kbc nél:
bejött a számlavezetési díj 0,01% min 500 max 2500ft. Csak FIFO készletértékelés lesz. Egy kicsit elb@cakodták a webbrokit mára.
A minimum brokidíj 150ről 199 lett, de ez gondolom senkit sem érint.
Profi csomagnál minden maradt a régiben.
RC:
Nincs szlavezetés, csak ha nem kötsz az adott hónapban.
Készletértékelés: mind a 4 mód
Brokidíj %osan = kbc profi csomag. Ha 0630ig regisztrálsz olcsóbb (dt 0,1% norm 0,2%)
Határidő: 50ft/konti (kbc 190ft)
nem a pénzem bízom másra csak a körülmények lesznek változók.engem a díjak érdekelnek:)
annyit gyors elolvastam hogy ha a KBC től átutaltatom a randomhoz a pénzem akkor az tulajdonképpen ingyenes mert az is a KELER zrt nél van !? jól értelmezek?
Én nem biznám a pénzem mások véleményére:)
sziasztok!
most értesültem a KBC-s változásásokról,eddig nem volt időm nézegetni ,na most sincs sokkal több ezért arra kérek valakit röviden és tömören írja le melyik a jobb Random vs. KBC.KBC-s számlám van ,de ha a random olcsóbb akkor szívesen váltok:) köszönöm a segítséget
ja, bocs, akkor csak képzelődtem :)
nekem kicsit furcsa a peti után, de egyelőre nem fogok itt kereskedni, csak parkoltatom a drága papírjaimat a későbbi időkre. KBC-nél még kivárok, megszoktam és tetszik a peti, forintozni jó lesz az, annyival nem lett drágább, hogy emiatt mindent felszámoljak.
nagyon egyszerű: nincs még éles számlám :)
eddig még akármelyik cég demoját próbáltam, mindenhol lehetett kereskedni
előtte meg akartam nézni a felületet, esetleg kipróbálni.
Baktathatok el a tescoba.
gondolom demo-ban nem lehet kereskedni; de ha már van "éles" számlád, miért nem azt használod?
kösz mindkettőtöknek, közben kínomban megtaláltam :))
még csak annyit, hogy egyenlőre csak a demot nézegetem.
A kereskedést viszont nem tudom kipróbálni, nem enged semmit kötni.
Valamit nem jól csinálok? Vagy itt demon nem lehet kereskedni?
igen, de demó módban nem menti el a változtatásokat
megnyitod a kerinfót, fejlécre jobb klikk és tulajdonságok, majd a jobb oldali tulajdonságok ablakban instrumentumok szűrése
pl. ha a kerinfo-t nézed, jobb gomb, tulajdonságok, instrumentumok, szűrés, részvények melletti háromszög, és egyesével tudod kiválasztani, hogy mit mutasson.
Aki már használja,
van ebben a Randiban szűrési lehetőség?
Első ránézésre nem találom.
Vigyázz nem minden arany ami fénylik.A méreg a sértődöttség könnyen elvakítja az embert.Amit nyersz a vámon könnyen vesztheted a réven. A kondíciós listát az utolsó vesszőig átkel tanulmányozni. PL:hogy tudok befizetni és menyiért, hogy jutok a pénzemhez és menyiért!
Én is jobban szeretem, ha látom, hogy melyiket adom el, mint utólag párosítgatni, ahogy nekem tetszik. Én holnap megyek Tescoba. :)
random számla élesítve; KBC-től transzfer elintézve; számla viszont nincs megszüntetve;
KBC-vel semmi bajom, a díjakkal sem, az 500 ft havi díj nem oszt nem szoroz, nekem csak a készletértékeléssel volt bajom; hiába mondja mindenki, hogy nincs jelentősége, de én spec. megszoktam, hogy ki tudom választani mit adok el, és lusta vagyok variálni, saját nyilvántartást vezetni.
Úgyhogy hagytam kb 3-400e ft-ot a kbc-nél és amivel nem akarok kereskedni azt átnyomtam a randomhoz. Aztán a többit majd meglátjuk.