Továbbra is 22.800-at nézegetem,még várok.......nem 200-300 pont elmozdulást várok....
Továbbra is 22.800-at nézegetem,még várok.......nem 200-300 pont elmozdulást várok....
inkább a molt, nagyon megfogták a 21k-t. 7yardos forgalom lassan, ebből pattincs lesz.
prompt bux: nagy a harc a 22,5s szintnél.
:D
miről beszélsz?
az egész világ emelkedik kivéve a MOLt ...
Mtelekomot nézzétek ...gusztustalan ez az egész..nehogy nagyon essen a BÉT...nekiálltak támasztani, tépni, hogy ne legyen akkora feltűnés....szánalmas..
22900 alatt shortok zárva...hátha lesz kicsi jókedv felfelé :D
Spec nekem van, de egyáltalán nem ezért... nem is vártam mára esést, sokkal inkább az elmúlt 1 hónapra,ami meg elmaradt.
Még egy kis lendület kellene az utolsó órára lefelé... ha már megint itt járunk 900 körül.
Onnan gondoltuk hogy esés lesz..mert eső trendbe léptünk, és minden részvény törte a hosszabb távú emelkedő csatornáját...ilyenkor a nagyobb alapkezelők is eladnak.
meg USA -t , sőt az egész világot felülteljesítettük már vagy 3 hete..szóval emelkedés kizárva.
Azért akik shortolják: Általában mindig shortolják, esetleg egy egy nap megszakítással :)
Az tegnap sem sikerült a nagy hepiben... nem tudtam sehonnan,de ha ilyen szépen zúgatják Mollyt akkor minek zárjak shortot?
Amúgy kt nek köszönhetően még nem sikerült kivenni a tegnapi hati aljat...
Azért akik sortolják, kiváncsi volnék honnan tudtátok, hogy ma a molly ekkorát fog zakózni, mert ha az nem lenne 23350 körül lenne a helyünk most ...
nekünk meg jó nagy szívás volt mert zárva voltunk,mire kinyitottunk meg már ment az örömködés,pedig ha akkor nyitva vagyunk????de szép lett VOLNA, shortzárás!
Emlékszel amikor Fukusima pánik napján 1250 -re esett ? aztán 2 óra alatt 25 pontot jöttek fel..meg még utána 95 pontot...aztán onnan le megint idáig....
áh....már régen 1100 on kéne lenniük nekik is
1290......1295-várható kintre,napokban,akár ma is,és remélem onnan le,(1258 vagy lejjebb1250-40-30-20)én erre számitok
Így van,én is ezt jeleztem délelőtt hogy lefordul róla a gyogyós...
Hársfavirág tea finom, nekünk a kertből van, saját szedés, bár az idei "termés" még a padláson szárad. Köhögés ellen is isteni.
Shortolás ellen ezek szerint nem :D
azon aggódok hogy USA -t megveszik ma záróra...és megyünk fel..
na basszus azt hiszem sok hársfavirág teát ittam, kikapcsolja az agyat:D
itt a link http://postimage.org/image/2t4hvf36s/
dehogy nem lehet én már nem is tudom mikortól ülök ugyanabban a poziban:) nem is lényeg.
pepe
itt a képed csak most csak itt csak neked. Kedvencek
Akartam még valami csipőset irni hozzá de ártalmatlant, de közben elolvastam pá cikket erről arról és már nemtudom mit akartam:D De igy is jó lesz:D