Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

értesítés helyett éresít…

#393029 Csokigyáros

értesítés helyett éresítés szerepel a kedvenc fórumtémánál, azaz hiányzik egy t betű... :)

Re: nincs cím

#393016 pepe01 Előzmény: #392348

Kedves Herceg

Az avataromat valamiért betetted az alapértelmezettek közé ( nem a napokban ) ezért kénytelen vagyok lecserélni.

Megint sok az 500-as hib…

#392792 zeeh_

Megint sok az 500-as hiba és duplázza itt-ott a hozzászólásokat.

Főnök! Nekem ma is elégg…

#392470 Csusza

Főnök! Nekem ma is eléggé nyögvenyelősen megy a fórum, igaz nem áll le, de mire elmegy egy hozzászólás, az egy fél nap. :-(

Szerk.: most bezzeg ez gyorsan ment... :-)

#392348 Kissherceg Előzmény: #392340

arrról a területről engem lebeszéltek, pedig tanultam :D Régen sokat lehetett vele keresni, de azért ma is akad :)

#392340 Lovax Előzmény: #392329

Akkor kollégák vagyunk, én SAP tanácsadó vagyok :)

Ne aggódj, a törzsközönség kivárja a sorát :D

#392329 Kissherceg Előzmény: #392322

tudom sajnos, az a baj a hibát is. IT a szakmám, de ez már meghaladja ismereteimet. Most indítok másik oldalakat, amik remélem majd kitermeli a fejlesztést.. Mivel benne van a tőzsde szó felül van árazva a projekt rendesen....

#392322 Lovax Előzmény: #392312

nem vagy bejelentkezve = nem vagyok bejelentkezve :D

Félreérted, távol álljon tőlem minden fikázás. Nem a Te jelenlétedre vonatkozott, hanem arra, hogy ha a felhasználóM nincs bejelentkezve akkor nem jelentkezik a DB probléma.

Semmi szemrehányás, tényleg. Nyilván neked is van elég dolgod ezen kívül. Ha valamiben én vagy bárki más segíteni tudunk, csak szólj, oké?!

#392312 Kissherceg Előzmény: #392305

lehet, de ha nem írok is itt vagyok :) Sajnos az oldal újra írása nem fér bele a keretembe egyelőre.

#392305 Lovax Előzmény: #392123

Jól látom, hogy ha nem vagy bejelentkezve, egycsapásra elmúlik az adatbázis probléma? :O

Ha valakinek még rajtam kívül elérési gondja van, jelentkezzen ki, úgy SOKKAL jobb, mondhatni tökéletes az oldal.

#392111 Lovax Előzmény: #391994

Én és a fodrászom drukkolunk nagyon, hogy megjavuljon. Nekem kihullik a hajam hogy naponta kb két hozzászólást tudok írni, neki meg nem lesz munkája. :(

Ha topik függő a DB hanyattesés, nem lehetne átmenetileg orvosolni pl új topik nyitásával például?

#391994 Kissherceg Előzmény: #391984

:D Én vagyok az IT tanácsadó, adatbázisos kell, tudom mi a hiba. ORvoslás továbbra is napi renden.

#391984 Lovax Előzmény: #391965

Herceg, amit ma a szerver művel az a legkeményebb magon kívül mindenkit elhajt a vérbe.

Összedobjunk egy IT tanácsadóra hogy rendbe tegye a cuccot? Így előbb utóbb a kutya nem fog ide járni. Vagy ez a módszer a tagság szűrésére? :D