Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

nyaralás

#392635 Formerplayer

1 hét pihenés jön Európa válság-sújtotta zónájában, úgyhogy jövő hét utáni hétfőig nem nagyon leszek..

Akinek van pénze, gyűjtögessen, izgalmas júliusunk lesz....:-) Jó szelet....

Former

Re: E-Star

#392559 VadSpeki Előzmény: #392547

Köszi szépen! Majd intézkedem is itthon a Word-öt illetően...

Kellemes hétvégét Minden Részvényesnek!

#392547 pepe01 Előzmény: #392540

Elavult az office word programod.

E-STAR ALTERNATÍV ENERGIASZOLGÁLTATÓ NYRT.

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÓJA

a tőkepiacról szóló törvény és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet alapján

Kassai Ákos valamint az E-Star Alternatív Nyrt. az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket:

Kassai Ákos a korábban közzétettek szerinti 185 db, júniusi határidőre kötött E-Star határidős kontraktusát átruházta a 100%-os tulajdonában álló PHALANX-INVEST Kft. (székhelye: 1125 Budapest, Gereben u. 4/a. IIem/5.) részére.

A fentieket követően a 185 db E-Star határidős kontraktus átkötésre került az alábbiak szerint:

Zárás: 185 db E-Star határidős kontraktus 10.700,- Ft-os áron.

Nyitás: 185 db E-Star határidős kontraktus 11.007,- Ft-os áron.

Lejárat: 2011. 09. hónap

A tranzakció lebonyolítója: EQUILOR Befektetési Zrt.

Tekintettel arra, hogy a PHALANX-INVEST Kft. Kassai Ákos 100%-os tulajdonában áll, Kassai Ákos a részvényekre kötött jövőbeni ügyleteket továbbra is közzéteszi a tisztelt Befektetők tájékoztatása céljából.

Az ügyletet követően Kassai Ákos érdekeltsége a Társaságban nem változott.

E-Star: A sikeres zártkörű tőkeemelés 2,4 milliárd forint friss tőkét hozott

#392543 VadSpeki

http://profitline.hu/hircentrum/hir/236451/E-Star:-A-sikeres-zartkoru-tokeemeles-24-milliard-forint-friss-toket-hozott

2011.06.17. 18:27

Az E-Star tegnap este tudatta, hogy június 9-én bejelentett zártkörű tőkeemelése a tegnapi napon sikeresen lezárult. Így a vállalat 2,4 milliárd forintnyi friss tőkére tett szert, amit külföldi terjeszkedésre használ.

A tőkeemelés következtében Soós Csaba részesedése a vállalatban 41%-ról 33,37%-ra csökkent, míg új tulajdonosok jelentek meg. A már eddig is 1,46%- os részesedéssel bíró Utilco Energy Markets tovább növelte részesedését, míg az Impax Asset Management új tulajdonosként 1%-nál nagyobb részesedést szerzett. (Pontos adatok nem kerültek publikálásra.) Összességében az E-Star részvények 10%-a került külföldi befektetők kezébe.

Egy másik közleményben az E-Star azt is tudatta, hogy a magánnyugdíj-pénztári vagyon átutalása következtében az ING részesedése a vállalatban 1% alá csökkent, míg a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alap (állam) befolyása 2,85%-ra nőtt az E-Starban. A sikeres tőkeemelés jó hír, mivel biztosítja az E-Star külföldi terjeszkedését biztosító beruházások (EETEK akvizíció, romániai projektek) egy részének finanszírozását. Ezek eredménynövelő hatása a későbbiekben ellensúlyozhatja majd a tőkeemelés hígító hatását.

Az is pozitívan értékelendő, hogy az E-Starnak ilyen rövid idő alatt sikerült ennyi (külföldi) befektetőt bevonnia egy olyan környezetben, amikor a bankok vonakodnak hitelezni. Az állam tulajdonszerzése kockázatot jelenthet, hiszen nem tudni, mit tervez az Alap a nem stratégiai cégekben szerzett részvényekkel. Dönthet úgy, hogy értékesíti ezeket a részvényeket, hogy csökkentse a hiányt. Mindent egybevetve viszont úgy gondoljuk, hogy a fentiek már beárazódtak a részvény árfolyamába.

(profitline.hu)

#392540 VadSpeki Előzmény: #392535

Légy szíves másold be valahogyan a közlemény szövegét, mert nekem sajnos nem nyitja meg. Vagyis ponosabban fogalmazva: megnyitja, de sok olvashatatlan szimbólm jelenik meg.

docx file, nem tudja megnyitn ezt nekem.

köszi előre is!

#392506 VadSpeki Előzmény: #392500

Így van. Szerintem ezét nem érdemes a legalacsonyabb szintre várni, mert vagy bejön, vagy nem. Könnyen lehet az is, előbb elindul, és aki lemaradt majd csak drágábban tud venni belőle tételt. Tegyük hozzá, nagy pakkokat (500-1000 db-okat) ezeken a szinteken tényleg csak paráztatással, az árfolyam 3-4 %-os föl-le mozgatásával lehet összegyűjteni, hozzáteszem, hogy ez is egyre nehezebb szerintem. Vagyis nagyobb pakkokat talán úgy lehetne még könnyebben összegyűjteni, hogy fölviszik az árfolyamot mondjuk 12 500 Ft közelébe...

Szerintem aki nem 2 hétre veszi a papírt, aki tényleg tud legalább fél évben, de inkább 1-2 évben gondolkozni, annak teljesen mindegy, hogy 10300 Ft-on vagy 10500-10600 Ft-on veszi a papírt.

Én stratégiai befektetőnek tartom magam :-) , így hidegen hagy az árfolyam 2-3 %-os ide-oda ugrálása. A nagyok, a stratégiai pénzügyi befektetők fejéel kell gondolkozni és akkor nem lesz baj.

Üdv.!

E-Star

#392498 VadSpeki

Sziasztok!

Nézem az ajánlati könyvet, azért ez durva, valaki venne 200 db-ot és egyből 10900 F-on lennénk ismét! :-)

Re: nincs cím

#392403 holnor Előzmény: #392402

rv "fajtánként" egy ezresért lehet transzferáltatni, ennyiért nm érdemes adogatni.

#392402 Bendeguz Előzmény: #392385

Tudjátok mi lehet a kis tételű ejtés oka? A KBC megemeli az árakat és sok kicsinek ez fájó (én is kicsi vagyok, nekem is fáj) és ezért átmennek inkább a Tesco Brokerhez, most adogatják el a kis pakkjaikat. Facebook-on érdemes olvasgatni a KBC Equitas dolgait, ott megy a vita.

#392400 Lxrose Előzmény: #392395

És ha pattan, az miért nem jó? Akkor kell megvenni, amikor pattan, ha pár száz forintra spekulálsz. Akinek 1 évre kell, az biztos nem gondolkodik sokat, hogy itt most vegyen-e.